Imbema en Macaw genomineerd voor Channel Awards 2018

Onze Flamingo-app, ontwikkeld in samenwerking met Macaw, is genomineerd voor de zeventiende editie van de Channel Awards. Als partners zijn we dolblij met de nominatie in de eervolle categorie ‘Best Channel Project of the Year’. ‘De kracht ligt in de samenvoeging van de expertise van Macaw als IT-dienstverlener en Imbema als technisch vakspecialist.’

Wat is de Flamingo-app?

De Flamingo-app automatiseert een belangrijk, maar tijdrovend proces in de (petrochemische) industrie en overslag. Dan hebben we het over het handmatig controleren en administreren van slangen die gevaarlijke stoffen of levensmiddelen transporteren. De app biedt uitkomst door via geïmplementeerde NFC-chips relevante data toegankelijk en efficiënt aan klanten aan te bieden.

Wat is daar bijzonder aan?

Snel inzicht krijgen in bijvoorbeeld de conditie of leeftijd van een slang heeft allerlei voordelen. Denk aan de (voedsel)veiligheid, maar ook de tijds- en kostenbesparing. Er zijn bedrijven met meer dan duizenden slangen in gebruik en honderd controlemomenten per dag. Fouten kunnen verstrekkende gevolgen hebben. ‘Dat processen tijdrovend, duur en nooit 100% veilig zijn, wordt als vanzelfsprekend gezien’, vertelt projectleider Arjan Janse (Imbema), ‘Daarom is deze innovatie bijzonder. De kracht van ons project ligt ook echt in de samenvoeging van de expertise van Macaw als IT-dienstverlener en Imbema als technisch vakspecialist.’

Samenwerking troef zegt jury

Met name de samenwerking in dit project wordt door de jury erkend als ‘onderscheidend en marktgericht’. Het initiatief voor de app komt ook voort uit vragen als ‘hoe kunnen we onze klanten echt dienen’. Het resultaat van de samenwerking is een eindproduct dat de verwachtingen van de klanten overstijgt.

Stemmen op de Flamingo-app

Een nominatie ontvangen is natuurlijk al een prachtige erkenning, maar het zou helemaal mooi zijn als wij de award tijdens de prijsuitreiking op 11 december 2018 daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen! Hiervoor zijn stemmen ontzettend belangrijk. Wil jij ons steunen? Vanaf 5 juli mag er gestemd worden op de ‘Flamingo-app van Imbema Asset Solutions’ via de website van Channelweb.

Meer informatie via de Flamingo webpaginaDigitaliseer je slangenbeheer met de Flamingo app.

Imbema-channel-award-2018

Van links naar rechts: Jean Paul Suijs (Imbema), Arjen Janse (Imbema), Monique van de Grootevheen (Macaw), Paul Slijkhuis (Macaw), Michel Heijman (Macaw), Sebastian Kum (Imbema)

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier