Imbema kiest NetSuite ERP voor digitale transformatie

Klanten nog beter bedienen, in hun eigen (werk)omgeving. Dat is een van de belangrijkste doelen van Imbema. Om deze missie te realiseren is er een digitale transitie met een flexibel online ERP, CRM en E-Business platform nodig. En de keuze is gevallen op Oracle NetSuite, geleverd en geïmplementeerd door Cadran Consultancy.

Vanuit Imbema hebben Wesley Noorhoff (ICT Manager) en Robbert van Kaam (Projectmanager ICT) het keuzeproces geleid. ‘Gebruikersvriendelijkheid, connectiviteit met bestaande oplossingen, schaalbaarheid en uiteraard de kosten waren voor Imbema de belangrijkste aandachtspunten tijdens de pakketselectie’, legt Noorhoff uit. ‘De klant is het startpunt en dat vereist een 360° klant-overview. We zijn multidisciplinair: doen onderhoud, verlenen telefonisch support en leveren allerlei innovatieve oplossingen en diensten. En dit alles willen we voor de klant met één druk op de knop inzichtelijk hebben’, vervolgt Noorhoff die aangeeft veel vertrouwen te hebben in de cloud ERP-oplossing.

Marcel van Es, Sales Manager bij Cadran voegt hieraan toe dat NetSuite heel geschikt is om vanuit verschillende vestigingen in één online platform te werken, terwijl helder inzicht per business unit, activiteit, regio en product behouden blijft. ‘NetSuite is een bewezen oplossing met gebruikers in alle sectoren. Twee keer per jaar komt er een nieuwe versie die automatisch in gebruik wordt genomen. De ICT-afdeling wordt ontzorgd en kan zich richten op innovaties waar de klant behoefte aan heeft en waar het bedrijf zich in onderscheidt’.

Noorhoff sluit af met de reden waarom Imbema voor NetSuite-partner Cadran Consultancy kiest: ‘Cadran heeft laten zien dat zij onze bedrijfsprocessen begrijpt. Met meer dan 20 jaar ERP-ervaring heb ik er vertrouwen in dat de implementatie goed en volgens planning wordt uitgevoerd. Er bestaat een ‘klik’ tussen onze organisaties en dat is belangrijk om dergelijke grote projecten samen succesvol uit te voeren’.

Over Cadran Consultancy

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Oracle Platinum Business Partner en reseller en volledig gespecialiseerd in ERP-implementaties bij groothandels en productiebedrijven. Met een team van bijna 60 medewerkers bedient Cadran diverse klanten in de Benelux. Cadran’s ERP-portfolio bestaat uit Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud. Cadran is medeoprichter van Redfaire International, een joint venture van ERP-consultancy organisaties wereldwijd met meer dan 750 ERP-consultants.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier