Imbema SMT gaat verder als ISMT onder nieuw management

Het is ons een genoegen mede te delen dat per 1 januari 2021 het huidige managementteam van Imbema SMT, het eigendom en de organisatie onder eigen titel zal voortzetten.

Een positieve conclusie

Een koerswijziging binnen de Imbema Groep heeft deze stap eerder dit jaar ingeluid. De Corona pandemie heeft ons niet weerhouden deze stap tot een positieve conclusie te brengen.

Het huidige managementteam onder leiding van Jeroen Dechering, tezamen met salesmanager Jamie de Boer en operationeel manager Albert Jansen, neemt 100% van de aandelen over van Imbema SMT B.V. inclusief de Duitse dochteronderneming Kunstoffchemie GmbH.

Specialist in synthetische materialen

Imbema SMT is onder de vlag van de Imbema Groep en in eigendom van de familie Bloemers uitgegroeid tot een specialist in oplossingen en toepassingen van synthetische materialen. De familie Bloemers is verheugd met het feit dat de organisatie in bekende en goede handen blijft waardoor continuïteit voor partners en medewerkers is gegarandeerd.

De naam van de onderneming zal wijzigen naar ISMT B.V. Ook in de toekomst zal ISMT B.V. jouw partner zijn in het koppelen van klantvraag, productaanbod en productontwikkeling. De naamswijziging betekent ook een andere website; www.ismt-bv.com en e-mailadressen; @ismt-bv.com.

50 jaar geschiedenis

De focus blijft op de markten bouw en industrie met als toepassingsgebieden akoestische isolatie, Isolatie afdekkingen, verpakkingsindustrie en OEM.

De Imbema Groep zal zich verder blijvend concentreren op de markten Industrie, Transport & logistiek en Energie. Bijna 50 jaar geschiedenis wordt binnen Imbema onthouden en krijgt letterlijk verderop in de straat een vervolg.

Wij wensen Jeroen, Jamie, Albert en alle medewerkers veel succes en plezier in hun hernieuwde uitdaging.

Voor contact met ISMT B.V. verwijzen we naar hun website: www.ismt-bv.com.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier