Steininger kiest voor Imbema

Duitse producent van reactief asfalt Steininger is overgestapt naar een nieuwe leverancier: het Nederlandse familiebedrijf Imbema. Imbema is met zeven vestigingen in binnen- en buitenland een gevestigde naam in onder andere de (ondergrondse) infrasector. 

De keuze voor Imbema past bij de nieuwe strategische koers van Steininger waarin ze stappen willen maken in hun innovatiekracht en serviceverlening. 

Bernd Steininger is trots: “De kwaliteit van onze dienstverlening is zeer hoog en daar past een duurzame, innovatieve langetermijnpartner bij. We passen goed in het ‘Duitse’ infra-assortiment van Imbema, waar ook alle Denso-producten onder vallen. Ik ben erg blij met deze nieuwe samenwerking.” 

Imbema is in Nederland en België nu de leverancier van o.a. Steininger Original en Primer, waarbij klanten kunnen rekenen op passend advies.  

SteiningerOver Steininger 

Al meer dan 45 jaar is de familie Steininger bezig met renovatie van verkeersgebieden en asfaltwegen. Veel noviteiten op de markt voor herstel van wegen zijn in nauwe samenwerking met Steininger volwassen geworden en hebben zich met succes in de industrie gevestigd. steininger-online.de 

Over Imbema 

Al vele decennia is Imbema de toonaangevende partner voor water-, wegenbouw- en energiebedrijven. Imbema helpt deze bedrijven met het innoveren van hun (ondergrondse) infratechniek en inzichtelijk maken van energieverbruik. www.imbema.com 

 

 

Meer weten? 

Contact voor de pers:
Kirsten Andeweg, marketing specialist Imbema, kandeweg@imbema.nl, 06-51 81 7702  

Vragen over producten:
Maurice Wolf, Sales Engineer Imbema, mwolf@imbema.nl, 06-20 80 3492  

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier