Corona update: ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus

Vanwege de ontwikkelingen met het coronavirus willen we je op de hoogte stellen van de extra maatregelen die zijn genomen om onze klanten, partners en medewerkers te beschermen.

Normale levertijden

Tot op heden heeft de verspreiding van het coronavirus geen impact op de dienstverlening en leveringen van Imbema aan onze klanten. Orders worden op een normale wijze behandeld en uitgeleverd.

Productielocaties

Met toeleveranciers die locaties in de door het coronavirus (zwaar) getroffen gebieden hebben, onderhouden wij intensief contact. In algemene zin zijn onze voorraadposities voorlopig toereikend.

Protocollen voor medewerkers

Onze logistieke medewerkers die in direct contact staan met chauffeurs uit verschillende Europese landen volgen een veiligheidsprotocol en zijn extra alert. Alle medewerkers van Imbema volgen interne protocollen die opgesteld zijn in lijn met overheidscommunicatie.

Dagelijks houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en beoordelen deze op impact voor onze klanten en organisatie.

Vragen?

Voor vragen over dit bericht kan je je wenden tot je contactpersoon bij Imbema of bel naar 088 – 130 60 30 voor meer informatie over de maatregelen. Voor persvragen bel met Anne Bergsma op 06 – 82 47 60 35.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier