“Lokale ruimte-airco’s met hoge koelcapaciteit”

Airconditionings van hoge kwaliteit.

REMKO is een Europees bedrijf voor verwarming- en airconditioningtechnologie. Het krachtige productassortiment omvat verwarmingssystemen voor warme lucht, ontvochtigers, airconditioningsystemen en airconditioning-units in de ruimte, evenals toekomstgerichte warmtepompen. Als middelgroot bedrijf is REMKO sinds 1976 gestaag gegroeid met de behoeften van de klanten. Jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkeling en betrouwbare service zijn de sterke punten als het gaat om oplossingen op maat voor verwarming, airconditioning en ontvochtiging.

REMKO


Duurzaam


Kwaliteit


Innovatief


Eenvoudig

Onderhouds vriendelijk

Met de producten van REMKO richt men zich niet op bestaande oplossingen, maar ontwikkelt en implementeert REMKO eigen technische concepten. De hoge eisen die aan de kwaliteit van de producten worden gesteld, vormen al meer dan 40 jaar de basis voor het succes van REMKO. In samenwerking met erkende testinstituten worden alle REMKO-producten getest op onze interne testbank in overeenstemming met de nieuwste Europese normen. Certificaten bevestigen duurzame kwaliteitsborging.

Voor ieder probleem een oplossing

Wij gaan met REMKO geen enkele uitdaging uit de weg. Met het pakket van REMKO en onze knowhow, is er voor ieder probleem een betrouwbare oplossing. Of het nu op een bouwplaats, tent, chemische fabriek, ziekenhuis of laboratorium is.

Doe mee aan de voorinschrijvingsactie!

REMKO airco’s zijn iedere zomer erg gewild. Blijf dit voor en schrijf je alvast vrijblijvend in voor de REMKO airco’s!

REMKO SKM 260 Eco

REMKO RKL 495 DC

Imbema is partner van REMKO voor de Benelux.

Vrijblijvend inschrijven of een offerte aanvraag?

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier