Duurzaam ondernemen is zorgdragen voor de toekomst

Duurzaam ondernemen betekent voor Imbema goed werkgeverschap, zorgen voor het milieu en veilig en gezond werken. Die drie pijlers zijn de ruggengraat van ons MVO-beleid. De vooruitgang die we boeken delen we graag met iedereen, daarom publiceren we elk jaar een MVO-jaarverslag. Nieuwsgierig naar onze verhalen? Neem een kijkje!

Imbema is in 1947 opgericht als ‘Internationale Metaalbeschermingsmaatschappij’. Van oudsher richten wij ons op de veiligheid en bescherming van mens, middel en milieu. In dat kader neemt duurzaamheid een centrale plek in. Niet alleen in de producten die wij verkopen en de diensten die we aanbieden, maar ook in hoe wij omgaan met onze medewerkers en de lokale omgeving.

Transparante communicatie

Imbema communiceert in- en extern over haar doelstellingen rondom duurzaam ondernemen. Als familiebedrijf staan wij middenin de samenleving en hechten we veel belang aan het transparant en betrouwbaar optreden richting alle betrokkenen, medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Dit betekent ook dat wij transparant zijn over onze financiële resultaten; bij interesse kan je ons financieel jaarverslag opvragen via [email protected]

Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

Heb jij een vraag voor onze afdeling Quality? Mail ons gerust.

[email protected].

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier