Samen MVO, dat begint bij jezelf.

Imbema en MVO: een kansrijke samenwerking

Imbema is in 1947 opgericht als ‘Internationale Metaalbeschermingsmaatschappij’. Van oudsher richten wij ons op de veiligheid en bescherming van mensen, middelen en milieu. In dat kader neemt duurzaamheid een centrale plek in. Niet alleen in de producten die wij verkopen en de diensten die we aanbieden, maar ook in hoe wij omgaan met onze medewerkers en de lokale omgeving. ‘Ons MVO-beleid schudt iedereen wakker en biedt daardoor kansen. Voor ons als onderneming maar ook voor partners en klanten. Ik zie duurzaam ondernemen als een louter positieve ontwikkeling’, benadrukt onze directeur Alexander Bloemers.

Transparante communicatie

Imbema communiceert in- en extern over haar doelstellingen rondom Duurzaam Ondernemen. Hierbij ligt de focus op onder andere MVO, CO2-footprint, energiebeleid en duurzame (keten)initiatieven van onze organisatie. Als familiebedrijf staan wij middenin de samenleving en hechten we veel belang aan het transparant en betrouwbaar optreden richting alle betrokkenen, medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Dit betekent ook dat wij transparant zijn over onze financiële resultaten; bij interesse kan je ons financieel jaarverslag opvragen via directie@imbema.com.

Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?

‘De positie die Imbema inneemt in de keten, vind ik interessant. We zitten tussen de producent en de klant in. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat het productiepatroon duurzamer wordt en hoe creëren we deze bewustwording bij onze leveranciers? Deze en nog veel meer topics maakt onze branche spannend.’

Quality Manager Myra Nales 

Heb jij een vraag voor onze afdeling Quality? Mail ons gerust.

mvo@imbema.nl.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier