Imbema biedt voor diverse MBO-, HBO- en Universitaire opleidingen stageplaatsen en mogelijkheden voor afstudeerstages. Ben jij een enthousiaste en gedreven student? Dan hebben we leuke en leerzame stages voor jou. Bij Imbema is ruimte voor meeloopstages, meewerkstages of afstudeerstages. Tijdens jouw stageperiode kun je meedraaien op de werkvloer zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden.
Je krijgt de vrijheid om zelf invulling en vorm te geven aan je stage. Bespreek met je stagebegeleider wat je leerdoelen zijn en schrijf samen een stageplan. Zo weet je zeker dat jij uit je stage haalt wat er in zit.

MBO stages

Imbema is een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Heb je interesse om bij Imbema stage te lopen, maar staan wij niet vermeld als erkend leerbedrijf? Geen probleem; wij melden ons graag aan om hiervoor uitbreiding te krijgen. Neem hiervoor contact op met onze collega Judith Peters via [email protected] of 06- 5708 7632.

Afstudeerstages

Een afstudeerstage is het laatste deel van je studie. Je rondt je stage af met een (afstudeer)scriptie. Hiermee laat je zien dat je diploma-waardig bent. Regelmatig begeleiden wij HBO- of WO studenten tijdens hun afstudeerperiode als zij een opdracht of onderzoek bij Imbema uitvoeren.

Interesse in een stage bij Imbema?

Heb je interesse in een stageplek bij Imbema? Solliciteer dan met jouw CV en motivatie t.a.v. Judith Peters [email protected] of 06- 5708 7632. Nadat je hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op. Tijdens het kennismakingsgesprek dat daarop volgt, leren beide partijen elkaar wat beter kennen en bespreek je de inhoud van je stage. Tot slot hoor je of jij als stagiair bij de Imbema kunt starten.

Voordat je met je stage begint, wordt er een overeenkomst opgesteld, eventueel in overleg met je opleiding. Je krijgt een stagebegeleider toegewezen waar je terecht kunt voor inhoudelijke vragen en praktische zaken.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier