Je klanten de beste adembescherming bieden

Gezond blijven vinden je klanten  belangrijk. Met een beroep waarin er vaak risico is op inademen van ziekmakende stoffen zoals houtstof, kwartststof of verfdamp, wil men dan ook de best mogelijke bescherming. Kun jij die nu wel bieden?

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij je klanten de beste oplossingen kunt bieden. Met de juiste kennis en de allerbeste producten. 

Industrie

Bouw

Schilderwerken

Onze oplossingen in adembescherming

De beste beschermingsfactor, het hoogste draagcomfort, het meest eenvoudig in gebruik en ook nog eens goed voor de portemonnee. Zaken waar je je klant een goed gevoel mee geeft.
Dan heb je het maar over één merk:

Beste bescherming

Je krijgt de hoogste beschermingsfactor, want jouw gezondheid verdient de beste bescherming.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele masker, want je bescherming moet je niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, want we willen je geen extra werk bezorgen.

Kostenbesparend

De beste bescherming hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten.


“Klanten een goed gevoel geven omdat jij ze met de juiste kennis en beste producten hebt geholpen om gezond te blijven. Dat is wat wij je garanderen wanneer je als groothandel kiest voor de Sundström adembescherming van Imbema.”

René van der Harst, specialist adembescherming bij Imbema.


Halfmaskers met de allerlaagste ademweerstand in hun klasse.

Volgelaatmaskers die vele malen beter beschermen dan de norm.

Aanblaasysstemen met gelaatsschermen, kappen en helmen.

Reken maar op onze support!

Voor onze Sundström dealers is ondersteuning van hun klanten na de aankoop, net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom trainen wij onze dealers om eindgebruikers te helpen om het maximale uit adembescherming te halen. Word je onze partner? Dan garanderen wij jou 100% support!

Als je klanten eenmaal kennismaken met de Sundström lijn adembescherming, reken er dan op dat men altijd vaste klant blijft.

 • Hulp met kiezen

  De keuze voor de beste adembescherming start met inventariseren van de werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doet je klant? Met welke stoffen komt men in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij geven jou de kennis om de juiste vragen te stellen zodat je je klant het beste advies geeft.

 • Training in gebruik

  Omdat het om hun gezondheid gaat helpen wij jou om je klanten hun maskers op de best mogelijke manier te gebruiken. Zo garandeer je hun dat men altijd de maximale bescherming heeft.

 • Tips voor onderhoud

  Een masker is net zo goed als het onderhoud wat je eraan pleegt. Wij leren je welke tips je klanten kunt geven om hun maskers snel en eenvoudig te onderhouden.

Partner en dealer worden

Partner worden en dealer voor Sundström? Bel 088 – 130 6030 en vraag naar de afdeling Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Of gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier