“Adembescherming kan anders”

Want adembescherming hoeft niet te stoppen waar de norm ophoudt.

Sinds de jaren ’30 ontwikkelt en produceert onze Zweedse partner, Sundström Safety AB, adembescherming vanuit een unieke filosofie. Een filosofie die past in de visie van Imbema.


Duurzaam


Comfortabel


Slim


Eenvoudig

Onderhouds vriendelijk

Sundström is niet tevreden met alleen maar “voldoen aan de eisen uit een norm”. Adembescherming moet meer dan alleen aan een norm voldoen. Adembescherming moet comfortabel, slim, eenvoudig in gebruik, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in een systeem beschikbaar zijn. Dan pas biedt het de best mogelijke bescherming!

Waarom zou je voor Sundström kiezen?

Sundström wil de producten zo goed maken met wat mogelijk is met de hedendaags technologie. De producten van Sundström zijn ook niet zomaar wat oplossingen. Door in eigen huis te ontwikkelen, produceren en testen, maakt Sundström producten die een compleet systeem maken. Kiezen voor Sundström is kiezen voor:

  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Duurzaamheid
  • Gemak en eenvoud
  • Beste service

Voor ieder probleem een oplossing

Wij gaan met Sundström geen enkele uitdaging uit de weg. Met het pakket van Sundström en onze knowhow, is er voor ieder probleem een betrouwbare oplossing. Of het nu op een bouwplaats, schip, chemische fabriek, ziekenhuis of laboratorium is.

Meer dan alleen “leveren”

Imbema is meer alleen producten “leveren”. Onze oplossing stopt namelijk niet bij het product. Na levering begint het volgende deel van onze oplossing, onze service en nazorg. Zo trainen wij de dragers van adembescherming over gebruik en onderhoud. Wij helpen u met het opzetten van een adembeschermingsplan. En we houden u op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld normeringen, wet- en regelgeving en productinnovaties.

Imbema is partner van Sundström voor de Benelux.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier