Imbema Surface Treatment is specialist in het behandelen en herstellen van oppervlakken.

Op welke manier kun je zo efficiënt en veilig mogelijk een autoschade herstellen? Of, hoe reinig ik mijn veestallen en wat is daar voor nodig? Vragen waar klanten onze expertise inschakelen. Door middel van advies, de juiste producten, getraind personeel en een langdurige relatie word je nog efficiënter.

Download onze
catalogi en prijslijsten

Onze top merken:

Onze diensten

Repareren

In ons servicecenter zorgen wij voor jouw producten. Wij zorgen er voor dat jouw product onderhouden wordt zodat jouw machine altijd in de beste staat verkeerd. In het service center wordt er gewerkt met de beste materialen door ervaren en gecertificeerde mensen. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze producten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat jouw machine zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Onderhoud

Wij kunnen jouw machines en producten onderhouden. Kies je voor onderhoud bij Imbema dan zorgen wij er voor dat jouw product altijd in een perfecte staat verkeerd. Wij plannen onderhoud in zoals de leverancier voorschrijft, geven advies en in geval van nood staan wij voor jou klaar zodat jij zo snel mogelijk weer door kan gaan met het project.

Advies

Met geavanceerd apparatuur en door de leverancier gecertificeerde medewerkers kunnen wij jou het beste advies geven over het gebruik maar ook over de aanschaf en het onderhoud van jouw machines. Jouw wensen staan centraal. We willen dat je alles uit jouw machines kunt en gaat halen zoals jij dat wilt.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn continue bezig de kwaliteit van onze producten te bewaken. We controleren onder andere op veiligheid, prestaties, levensduur en andere relevante onderwerpen die voor jou van toepassing zijn.

It’s teamwork

Jacob Oudijk

Jacob Oudijk

Sales manager
Hennie Peters

Hennie Peters

Specialist reiniging
Wim Stockx

Wim Stockx

Schuurspecialist
Ben de Kramer

Ben de Kramer

Technisch specialist

Het laatste nieuws

Bezoekadres:
Hoogeveenenweg 23-27
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel Nederland
Tel: +31 (0)88 130 67 75
Email: stnl@imbema.com

Correspondentie-adres:
Postbus 141
2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel

Factuuradres:
Imbema Surface Treatment B.V.
Mauritsstraat 5-7
2011 VN Haarlem
Email: invoices@imbema.com

Zakelijke gegevens:
K.v.K nr.: 73079650
BTW nr.: NL859346146B01
IBAN nr.: NL36INGB0007473513

Nederland

Imbema Surface Treatment B.V. contactgegevens

Kevin
“ Wij werken nauw samen met onze klanten, zodat we niet alleen producten, maar ook toegevoegde waarde leveren. Daarnaast leren wij van elkaar zodat wij en onze klanten elke dag weer iets beter worden.”
Kevin Purchaser
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier