75 jaar Imbema

Alle hogedrukreinigers nu te koppelen met de steeknippel

De hogedrukreinigers van Kränzle maakte in het verleden altijd gebruik van een schroefdraad koppeling. Maar ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid was het tijd voor een innovatie. Alle hogedrukreinigers gaan over naar steekkoppelingen waardoor het nog makkelijker wordt om sneller en eenvoudiger te wisselen tussen accessoires. Met de steeknippel heb je altijd alles onder controle.

Actie met één klik

Klaar voor actie met één klik. Kránzle introduceert met de steeknippel een veelzijdig toebehorenprogramma. Zo maken ze van elke Kränzle een allrounder voor talrijke toepassingen. Of het nu gaat om oppervlakte of rioolreiniging, zandstralen of bijzonder grondige reiniging met schuim om vuil los te maken of andere vervuiling. Alle accessoires zijn uitgerust met het vernieuwde snelwisselsysteem. Wisselen is makkelijker dan ooit tevoren. Zo is het snel, gemakkelijk en veilige aansluiten van reinigingslansen en accessoires gegarandeerd.

Steeknippel

Net zo veilig, maar een stuk sneller

Ons innovatieve snelwisselsysteem is het resultaat van jaren aan intelligente verdere ontwikkeling van de techniek. De schroefdraadverbinding garandeert altijd een betrouwbare verbinding tussen het veiligheidsafschakelpistool en de lans. Bovendien maakt de nieuwe insteekkoppeling het nu gemakkelijk en snel om de lans te verwisselen. Reinigingslansen en accessoires die voorzien zijn van een draaibeveiliging kunnen in zes verschillende standen worden vergrendeld om rotatie te voorkomen.

Snel van aansluiting wisselen

Intelligent en betrouwbaar: Het snelwisselsysteem met geharde roestvrijstalen onderdelen en anti draaibescherming zorgt voor de eenvoudige en altijd veilige aansluiting van de pistool met de lans. Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat het ombouwen nog makkelijker is dan ooit. De vorige reinigingsaccessoires met schroefdraadverbinding voor bestaande Kränzle apparaten is natuurlijk nog steeds toe te passen en nog tijdelijk beschikbaar. Nieuwe hogedrukreinigers zijn echter uitsluitend met het innovatieve snelwisselsysteem uitgerust. Een speciale adapter ombouwset maakt het mogelijk van schroef naar het nieuwe systeem over te gaan.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier