75 jaar Imbema

De Mirka® Pneumatische Bandschuurmachine

De Mirka Pneumatische Bandschuurmachine is het optimale gereedschap voor het slijpen van laspunten en naden in de auto- of scheepvaartbouw en carrosseriereparatie. Evenals voor het verwijderen van verf en het voorbereiden van oppervlakken bij carrosseriewerkzaamheden en aanrijdingen. Het werkt vooral goed samen met Mirka’s nieuwe lijn vijlbanden.

Ontworpen voor comfort

De Mirka PBS 10NV en Mirka PBS 13NV zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, met de nadruk op ergonomie en bruikbaarheid. Het gereedschap is soepel en stil in gebruik, ligt comfortabel in de hand met een handige rubberen handgreep en de slijpsnelheid is eenvoudig in te stellen met een aan de bovenkant gemonteerde selector.

Dankzij het spanmechanisme is de riem eenvoudig in enkele seconden te verwisselen en de armhoek van het gereedschap kan snel worden aangepast met een sleutel die in het handvat wordt opgeborgen voor wanneer dat nodig is.

Pneumatische Bandschuurmachine

De voordelen van de Pneumatische Bandschuurmachine

 • Makkelijk om de riemen te verwisselen
 • De snelheid is eenvoudig in te stellen
 • Laag geluidsniveau
 • Hoek is makkelijk in te stellen
 • Geïntegreerd gereedschap in het handvat
 • Comfortabel vast te houden met rubberen handgreep

Vijlriemen

Twee nieuwe vijlbanden voegen zich bij Mirka’s lijn van smalle banden, voor gebruik met de Mirka PBS 10NV en PBS 13NV.

De ZIR-vijlbanden zijn ideaal voor het schuren van roestvast metaal voor het overspuiten van auto’s en metaalbewerking. De Zirconia-korrels zorgen voor een hoge afnamecapaciteit, een goede oppervlakteafwerking en een lange levensduur van het schuurmiddel.

De CER vijlband is vernoemd naar keramische korrels en is donkerrood gekleurd. CER is ideaal voor zware schuurtoepassingen, vooral geschikt voor het overspuiten van auto’s en metaalbewerking. De zelfslijpende keramische korrels zorgen voor een hoge verwijderingssnelheid bij lage en gemiddelde druk, samen met een lange levensduur en een goede oppervlakteafwerking.

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier