75 jaar Imbema

De nieuwe Mirka® LEROS-S

De lichtste en meest geavanceerde wand- en plafondschuurmachine, Mirka LEROS, is inmiddels op de markt sinds voorjaar 2018 en duizenden tevreden gebruikers hebben de voordelen van deze ergonomische tool ervaren. Nu brengt Mirka een kortere versie van de Mirka LEROS op de markt, de Mirka LEROS-S 950CV.

Geschikt voor krappe ruimtes

De nieuwe LEROS-S is een compacte lengteschuurmachine met een zeer flexibele schuurkop, speciaal gemaakt voor de gelegenheden waarbij je de mogelijkheden van de Mirka LEROS in een compactere vorm nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het schuren van muren in krappe ruimtes. Dankzij de lichtheid, balans en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid van deze compacte wandschuurmachine maakt de Mirka LEROS-S het mogelijk om grote oppervlakken sneller en gemakkelijker te schuren.

De grote schuurzool met een baan van 5 mm werkt vooral goed bij het egaliseren van plamuur op grote oppervlakken en oppervlakken, in situaties waar een langere wandschuurmachine moeilijker te hanteren is. Het kan echter nog steeds worden uitgerust met een verlengstuk in die gevallen dat meer bereik vereist is.

mirka leros

Kortere lengte, grote prestaties

Bij constructie- en decoratiewerkzaamheden blinkt de LEROS-S uit in het schuren van badkamermuren, smalle gangen, inloopkasten en meer, met twee speciale grijppunten voor volledige controle. De LEROS-S heeft dubbele aanzuigpunten voor stofverwijdering, waardoor schuren vrijwel stofvrij is, wat een aanzienlijk voordeel is bij het werken in krappe ruimtes. En net als de grotere LEROS-broer of zus, gebruikt de LEROS-S borstelloze motortechnologie voor een constante snelheid onder belasting zonder verlies van efficiëntie onder zware druk.

Licht in het gebruik

Dankzij zijn lichtheid, balans en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid maakt de LEROS-S het mogelijk om grote oppervlakken sneller en gemakkelijker te schuren. De grote schuurzool met een baan van 5 mm werkt vooral goed bij het egaliseren van plamuur op grote oppervlakken en oppervlakken, in situaties waar een langere schuurmachine moeilijker te hanteren is. Het kan echter nog steeds worden uitgerust met een verlengstuk in die gevallen dat meer bereik vereist is.

Hoge flexibiliteit

Net als bij de Mirka LEROS heeft de LEROS-S een zeer flexibele schuurkop om het schuren gemakkelijker en ergonomischer te maken. Een betere werkhouding betekent dat er minder pauzes nodig zijn, waardoor schuren moeiteloos verloopt en zowel het eindresultaat als de productiviteit verbetert.

De Mirka LEROS-S brengt onze ergonomische en flexibele wandschuurmachine-technologie op plaatsen waar de lengte van de schuurmachine cruciaal is. Met de nieuwe korte body en verder verbeterde ergonomie is de manoeuvreerbaarheid onverslaanbaar

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvraag?

Neem contact met ons op

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier