Ergonomisch schuren van wanden en plafonds met de Mirka Leros schuurmachine

Mirka-Leros-wandschuurmachine-Imbema

Wanneer je muren en plafonds mooi strak wilt krijgen is een goede voorbereiding essentieel. Schuren is de beste oppervlaktevoorbereiding. Alleen zo krijg je oneffenheden en vlekken uit de bovenste laag. Ook bij stuckwerk en het wegwerken van naden tussen gipsplaten is schuren erg belangrijk. Het schuren van muren en plafonds is een zware klus. Een elektrische wand- of plafondschuurmachine is dan geen overbodige luxe.

Mirka Leros wandschuurmachine

De Mirka Leros is een elektrische wandschuurmachine met koolborstelvrije motor. Dankzij het lichte gewicht van slechts 3.5 kg en de 180° draaibare flexibele schuurkop is deze schuurmachine zeer geschikt voor het langdurig schuren van muren en plafonds. Met de Leros kun je vanuit één positie alle kanten op schuren zonder je in bochten te wringen. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en voorkomt overbelasting van armen en rug. Hiernaast heb je geen ladder meer nodig, waardoor je veiliger kunt werken.

Dankzij de 5 mm ronddraaiende beweging van de steunschijf reageert de Leros wandschuurmachine nauwgezet op de bewegingen van de gebruiker. Het speciale ontwerp van de schuurkop en de 225 mm steunschijf maken het mogelijk om dicht bij hoeken en randen te schuren. Doordat het fixatiepunt van de schuurkop dicht bij het oppervlak zit schuurt de Mirka Leros ook stabieler. Met de bijgeleverde draagzak kun je de machine eenvoudig en veilig meenemen.

Leros winnaar van de Reddot Award 2018

De Reddot jury beoordeelt producten op innovatie, functionaliteit, gebruiksgemak, ergonomie, duurzaamheid en vormgeving. Het panel van experts kent dit internationaal erkende kwaliteitszegel alleen toe aan de beste en innovatieve producten. De Mirka Leros wandschuurmachine heeft in 2018 deze Reddot Award gewonnen.

Meer informatie over de Mirka Leros?

Neem voor meer informatie over de Mirka Leros wand- en plafondschuurmachine contact op met onze schuurspecialisten via 08813067 75 of vul het contactformulier in.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier