75 jaar Imbema

Mirka DEOS 70x198mm vlakschuurmachine

Wendbaar, nauwkeurig en efficiënte schuurprestaties

De elektrische vlakschuurmachine die alle innovatieve eigenschappen integreert! Bereik met de Mirka DEOS 383CV 70x198mm Vlak Schuurmachine eenvoudig en zeer snel de optimale schuurprestaties. Door het lichte gewicht van slechts 1 kg en verminderde trilling is deze vlakschuurmachine een verademing om mee te werken. Hierdoor kun je langer doorwerken zonder vermoeid te raken of last van trilling in je handen na het werken. Deze elektrische handschuurmachine is, met een hoogte van slechts 10 cm, 30% dichter op het oppervlak dan andere vlakschuurmachines, waardoor je meer gevoel hebt in het schuren van het oppervlak.

Een ander unieke eigenschap is de krachtige koolborsteloze aandrijving met 3 mm(!) uitslag, waardoor je tot 40% sneller werkt ten opzichte van andere delta schuurmachines in de markt. Deze elektrische delta schuurmachine bevat, net zoals de andere Mirka machines, een Bluetooth connectie en geïntrigeerde vibratie sensor waardoor je de machine kunt koppelen aan de MyMirka app op je smartphone en realtime inzicht krijgt in de snelheid, het vibratie niveau en het gebruik van je machine. Optimaliseer het gebruik en de levensduur van je machine en jouzelf. Als het trillingsniveau de normale waarde overschrijdt, beveelt de app aan hoe je deze trillingen kunt verminderen om zo de gezondheid van de gebruiker te beschermen.

Werken met de Mirka DEOS 383CV 70x198mm Vlak Schuurmachine bespaart je tijd en moeite, geeft je inzicht in je schuurprestaties en geeft het beste schuurresultaat. Iets wat iedere vakman wel wil.

Mirka DEOS-383CV 70x198mm

1
2
3
4
5
6
Mirka 70x198 mm vlak schuurmachine
1

70×198 mm

2

Lichtgewicht, slechts 1 kg

3

Optimale stofafzuiging

4

Trapsgewijze toerentalregeling

5

Koolborstelvrije motor

6

3.0 mm uitslag

Mirka DEOS eigenschappen

Een echte winnaar

Winnaar van meerdere awards in binnen- en buitenland

40% sneller

Razendsnel met optimale kwaliteit

Minder trillingen

Door verbeterde ergonomie

Lichtgewicht

Met een gewicht van slechts 1 kilogram

Stofvrij werken

Beter voor de gezondheid, het milieu en het resultaat!

Met Bluetooth connectie

Geeft inzicht in snelheid, trillingen en gebruik.

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Mirka garantie

Mirka machines bestaan uit kwaliteitsgereedschap voor professioneel gebruik. Mirka garandeert dat uw apparaat vrij is van fabricage- en materiaalfouten welke vallen onder de garantievoorwaarden. U krijgt twee jaar garantie op de apparaten van Mirka. Deze garantie gaat in op de dag van aankoop. Wanneer u uw Mirka-apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert, krijgt u één jaar extra garantie. Garantiebewijzen worden verstrekt per machine en per klant; ieder apparaat moet apart worden geregistreerd. Meer weten over de garantievoorwaarden? Klik op de foto en lees verder.

MyMirka

Heeft u een Mirka-apparaat? Dan biedt de machine veel meer dan u wellicht weet!

Mirka heeft een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® energiezuinige technologie toegevoegd aan de meest populaire elektrische schuurmachines en draadloze polijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. Dankzij de myMirka-app kunt u ook trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. Op deze manier kunt u uw manier van werken vergelijken met anderen om samen nog betere kwaliteit te leveren.

De myMirka-app is gratis te downloaden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier