75 jaar Imbema

Mirka DEOS elektrische schuurmachine

Met trillingssensor, Bluetooth & zeer nauwkeurige schuurprestaties bij ieder project

Mirka DEOS, de elektrische vlakschuurmachine, integreert alle innovatieve functies die Mirka DEROS zo populair hebben gemaakt, en meer! De zeer efficiënte borstelloze motor oefent veel kracht uit, zodat de schuurmachine snel zijn werk voltooit. Met een hoogte van slechts 10 cm biedt het compacte en zeer lage profiel van de schuurmachine een hoge wendbaarheid en draagt het bij aan nauwkeurige en efficiënte schuurprestaties.

Mirka gereedschappen zijn bekroond vanwege hun innovatieve ontwerp en de Mirka DEOS is geen uitzondering. Mirka geeft de hoogste prioriteit aan het uitstekende ergonomische ontwerp om ervoor te zorgen dat de schuurmachine comfortabel en moeiteloos kan worden gebruikt voor langere periodes.

Meer informatie over de DEOS-schuurmachines:

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Mirka garantie

Mirka machines bestaan uit kwaliteitsgereedschap voor professioneel gebruik. Mirka garandeert dat uw apparaat vrij is van fabricage- en materiaalfouten welke vallen onder de garantievoorwaarden. U krijgt twee jaar garantie op de apparaten van Mirka. Deze garantie gaat in op de dag van aankoop. Wanneer u uw Mirka-apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert, krijgt u één jaar extra garantie. Garantiebewijzen worden verstrekt per machine en per klant; ieder apparaat moet apart worden geregistreerd. Meer weten over de garantievoorwaarden? Klik op de foto en lees verder.

MyMirka

Heeft u een Mirka-apparaat? Dan biedt de machine veel meer dan u wellicht weet!

Mirka heeft een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® energiezuinige technologie toegevoegd aan de meest populaire elektrische schuurmachines en draadloze polijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. Dankzij de myMirka-app kunt u ook trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. Op deze manier kunt u uw manier van werken vergelijken met anderen om samen nog betere kwaliteit te leveren.

De myMirka-app is gratis te downloaden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier