75 jaar Imbema

Mirka DEROS elektrische schuurmachine

Met trillingssensor, Bluetooth connectie & “TNO stofvrij werken”-certificaat

De Mirka DEROS elektrische handpalm schuurmachine is vernieuwd! De nieuwe DEROS bevat een ingebouwde trillingssensor met Bluetooth connectie. Maak verbinding met de MyMirka app en zie het gebruik, slijtage, realtime snelheid en schuurintensiteit (vibratie) van uw schuurmachine. Hierdoor heeft u nog meer controle en inzicht in het verbruik en de status van uw DEROS.

De Mirka DEROS 150mm is een zeer gebruiksvriendelijke, excentrische, lichtgewicht elektrische schuurmachine zonder transformator. Deze ergonomische schuurmachine is voorzien van een 8-uurs TNO certificaat en voldoet hiermee ruimschoots aan alle eisen om stofvrij te werken.

Met een gewicht van slechts 1 kg en een hoogte van 9,6cm is de Mirka DEROS twee keer zo licht en compact als andere schuurmachines in zijn klasse. Hierdoor is de DEROS ook uitermate geschikt voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken in krappe ruimtes.

Dankzij de ingebouwde koolborstelvrije motor heeft de Mirka DEROS voldoende vermogen om elke klus snel te klaren. Zijn prestatie is vergelijkbaar met een conventionele 500 W elektrische schuurmachine. Dit zorgt voor een constante snelheid, zelfs onder zware belasting. Een ‘gesloten constructie’ voorkomt dat er stof in de motor komt, waardoor er geen slijtage en schade wordt veroorzaakt.

De Mirka DEROS heeft een soft start functie, een ingebouwde elektronische motorrem en een glad, gemakkelijk te bedienen hendel om het motortoerental te regelen. Het unieke ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip voor zowel rechts- als linkshandige. Het ontbreken van een transformator en luchtslang zorgen voor extra wendbaarheid.

De Mirka DEROS 8mm elektrische schuurmachine is uitermate geschikt voor het verwijderen van lak in combinatie met schuurschijven in grofte 80. Deze schuurmachine heeft verder dezelfde voordelen als de 5mm uitslag.

Mirka DEROS-Serie

1
2
3
4
5
6
1

125mm of 150mm steunschijf

2

Lichtgewicht, slechts 1kg

3

Optimale stofafzuiging

4

Trapsgewijze toerentalregeling

5

Koolborstelvrije motor

6

Beschikbaar in 2.5, 5.0 en 8.0mm uitslag

Mirka DEROS eigenschappen

Een echte winnaar

Winnaar van meerdere awards in binnen- en buitenland

40% sneller

Razendsnel met optimale kwaliteit

Minder trillingen

Door verbeterde ergonomie

Lichtgewicht

Met een gewicht van minder dan 1 kg

Stofvrij werken

Beter voor de gezondheid, het milieu en het resultaat!

Met Bluetooth connectie

Geeft inzicht in snelheid, trillingen en gebruik.

Mirka schuurmachines zijn voorzien van TNO certificaat stofvrij werken.

Meerdere Mirka schuurmachines zijn voorzien van een TNO certificaat. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk stof wordt geproduceerd. Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid en dan vooral kankerverwekkende stoffen zoals kwarts, hardhout, chroom en nikkel. Werknemers die hiermee in aanraking komen, moeten voorzichtig zijn en op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken.

Het is noodzakelijk dat werknemers zich minder blootstellen aan fijnstof, ofwel ‘ stofvrij werken’ en dat er systemen ontwikkeld worden die zorgen voor minder fijnstof op de werkvloer. Maar hoe weet je nu of de ontwikkelde stofvrije producten op de markt ook echt geschikt zijn? Hier heeft TNO wat op bedacht. TNO beoordeelt de ontwikkelde stofvrije gereedschappen en systemen met een TNO prestatietoets. De toets vermeldt onder andere de feitelijke blootstellingen van de gebruikers aan schadelijke stoffen.

Onze stofvrije producten zijn ruimschoots geslaagd voor de TNO prestatietoets. De Mirka stofzuiger en schuurmachines kregen de hoogste score in de vorm van een 8-uurs certificaat en voldoen hiermee aan de strenge eisen van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Mirka schuurmachines i.c.m. Mirka Abranet zorgen voor de beste oplossing in de markt.

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Mirka garantie

Mirka machines bestaan uit kwaliteitsgereedschap voor professioneel gebruik. Mirka garandeert dat uw apparaat vrij is van fabricage- en materiaalfouten welke vallen onder de garantievoorwaarden. U krijgt twee jaar garantie op de apparaten van Mirka. Deze garantie gaat in op de dag van aankoop. Wanneer u uw Mirka-apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert, krijgt u één jaar extra garantie. Garantiebewijzen worden verstrekt per machine en per klant; ieder apparaat moet apart worden geregistreerd. Meer weten over de garantievoorwaarden? Klik op de foto en lees verder.

MyMirka

Heeft u een Mirka-apparaat? Dan biedt de machine veel meer dan u wellicht weet!

Mirka heeft een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® energiezuinige technologie toegevoegd aan de meest populaire elektrische schuurmachines en draadloze polijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. Dankzij de myMirka-app kunt u ook trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. Op deze manier kunt u uw manier van werken vergelijken met anderen om samen nog betere kwaliteit te leveren.

De myMirka-app is gratis te downloaden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier