75 jaar Imbema

Mirka Galaxy

De nieuwe Mirka Galaxy schuureffectiviteit wordt gecombineerd met een lange levensduur, dankzij een nieuwe zelfslijpende keramische korrel, een verstoppingsbestendige coating en de nieuwe Multifit-gatconfiguratie. Het filmschuurmiddel heeft een uitstekende stofafzuiging en je kunt stofvrij schuren. Mirka Galaxy is geschikt voor verschillende toepassingen, van autoschadeherstel tot maritieme productie en de houtsector. Het is een kleine stap voor een man, een grote sprong voor de schuurindustrie.

Mirka Galaxy. Next Generation

De keramische korrels van Galaxy zijn ontworpen om scherp te blijven, Tijdens het schuren worden er nieuwe scherpe korrels gevormd wanneer ze breken, waardoor Galaxy langer door kan gaan. De blauwe keramische korrels behouden de scherpte uitzonderlijk goed, waardoor Galaxy een lange levensduur en een snelle snede krijgt. de kraspatroon van fijnere korrels is bijzonder gemakkelijk uit te polijsten. Galaxy maakt gebruik van Mirka’s nieuwe Multifit™-concept voor de configuratie van gaten. Met Multifit kan het schuurmiddel op elke machine worden geplaatst zonder dat dit specifiek moet worden uitgelijnd dankzij de geoptimaliseerde plaatsing van de gaten. De universele Multifit-gatconfiguratie zorgt voor een perfecte balans tussen lange levensduur en optimale stofafzuiging.

Mirka galaxy

Mirka Galaxy

Galaxy
KorrelVerlijmingBestrooiingKleurKorrelgrofteBacking
Keramisch / Aluminium oxideLaag VOC-gehalteSemi-openBlauw40 – 2000Polyester film

Wat is Mirka Multifit™?

Het is één van de slimste dingen die we recentelijk hebben ontwikkeld in schuurtechnologie. Het maakt bij Multifit niet uit op welke pad het wordt geplaatst of hoe – het heeft 50 zorgvuldig gerangschikte gaten voor een efficiënte stofafzuiging, maar ze nemen slechts zes procent van het oppervlak van het schuurmiddel in beslag. Met andere woorden, u hoeft alleen maar te zorgen dat de grove kant naar buiten is en u kunt aan de slag. Multifit richt zich op de balans tussen stofverwijdering, schuurkracht en duurzaamheid, verlengt de gemiddelde levensduur van een schuurmiddel en verkort de gemiddelde tijd die nodig is om het te vervangen.

Belangrijkste kenmerken

 • Lange levensduur: topprestaties bewezen in praktijktesten
 • Zelfslijpend voor langere levensduur
 • Multifit technologie
 • Optimale stofafzuiging
 • Beschikbaar van 40 tot en met 2000.

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Fantastische reviews

Veel professionals gingen u voor en hebben het nieuwe Mirka Galaxy zeer positief ervaren. Probeert u het ook uit? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Zelfslijpende korrel

Met Mirka Galaxy zult u merken dat het niet volloopt én dat u veel langer met uw schuurmaterialen kunt doen zonder kwaliteit te verliezen dankzij de zelfslijpende korrels

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Mirka Logo

Neem contact met ons op

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier