75 jaar Imbema

Mirka Iridium

Iridium is geproduceerd met de allernieuwste technologie en is geperfectioneerd voor snelheid en efficiëntie. Werk met minder stappen van ruwe naar gladde oppervlakteafwerking. Dankzij de nieuwe precisiecoating slijt het schuurmiddel niet snel; het stoot praktisch stof af, zodat de korrels langer scherp blijven. Stofafzuiging is efficiënt en gemakkelijk met Mirka’s nieuwe meergatenpatroon.

Mirka IRIDIUM. Move Up a Gear

Stofvrij en zeer snel schuren met een optimaal resultaat. Mirka biedt unieke en innovatieve schuurmaterialen, waaronder Iridium, om dit resultaat te behalen. Het uitgebreide assortiment aan schuurmaterialen zijn geschikt voor zowel individuele bewerkingen als complete schuursystemen. Mirka en Imbema geloven in het allernieuwste schuurmateriaal Iridium, maar wij zijn zeer benieuwd naar de meningen van professionals. Vraag uw gratis sample aan via onderstaande knop en probeer het zelf uit. We zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen.

Mirka Iridium

Mirka Iridium

Mirka Iridium
KorrelVerlijmingBestrooiingKleurKorrelgrofte
Keramisch / Aluminium oxideLaag VOC-gehalteSemi-openGrijs80 – 600

Iridium is ontwikkeld met de zogenaamde ‘cutting edge’ technologie, waardoor de korrel niet snel breekt. Hierdoor behaal je een zeer hoge schuursnelheid met minder stappen voor een perfect eindresultaat. Het gepatenteerde multihole patroon zorgt voor een optimale stofafzuiging. Dit robuuste latex papier schuurmateriaal blijft zeer lang scherp en heeft een uiterst lange standtijd. De nieuwe coating stoot het stof als het ware af waardoor het direct afgezogen wordt en de schijf dus niet vol loopt. De schijf is perfect voor het verwijderen van lak en het schuren van plamuur.

Belangrijkste kenmerken

 • Unieke mix van korrels voor snel en efficiënt schuren; topprestaties bewezen in praktijktesten
 • Uitstekende kwaliteit, consistentie en duurzaamheid dankzij nieuwe productietechnologie
 • Superprecisiecoating stoot praktisch stof af – er is geen pluisvorming of verstopping, en laat geen krulsporen achter.
 • Effectief patroon met meerdere gaten zorgt voor een uitstekende stofafzuiging en een schone werkomgeving
 • Hoogwaardige papieren rug biedt opmerkelijke flexibiliteit en uitstekende korrelhechting dankzij het nieuwe harssysteem met een laag VOS-gehalte.

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Fantastische reviews

Veel professionals gingen u voor en hebben het nieuwe Mirka Iridium zeer positief ervaren. Probeert u het ook uit? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Loopt niet vol en gaat zeer lang mee

Met Mirka Iridium zult u merken dat het niet volloopt én dat u veel langer met uw schuurmaterialen kunt doen zonder kwaliteit te verliezen.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Mirka Logo

Neem contact met ons op

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier