75 jaar Imbema

Mirka LEROS-S elektrische schuurmachine

Stabiele grip, minder dan 3.2 kg, hoge flexibiliteit!

Kom dichterbij met de nieuwe Mirka LEROS – S

De nieuwe Mirka LEROS-S 950CV is een borstelloze schuurmachine met een compacte lengte en een zeer flexibele schuurkop, ontworpen voor het moeiteloos schuren van grote hout- en composietoppervlakken. De LEROS-S is licht, gebalanceerd en gemakkelijk te hanteren. Dankzij de grote schuurzool met een 5 mm uitslag kan er snel gewerkt worden met een gelijkmatig resultaat. Dit alles voor een hoge oppervlaktekwaliteit. Met twee speciale grijppunten heb je een veilige controle over het schuurproces. Als je meer bereik nodig hebt kan de LEROS-S worden uitgerust met een verlengstuk.De Mirka LEROS-S maakt gebruik van de borstelloze motortechnologie voor een constante snelheid onder belasting. Dit zonder verlies van efficiëntie onder zware druk.

Stofvrij werken

Om efficiënt stofvrij schuren mogelijk te maken heeft de mantel twee aanzuigpunten en
een pad dat is geoptimaliseerd voor Abranet-schuurschijven. U bespaart tijd en geld en de werkomgeving is schoner en gezonder.

Bereik de optimale schuurkwaliteit

Deze elektrische schuurmachine bevat, net zoals de andere Mirka machines, een Bluetooth connectie en geïntrigeerde vibratie sensor waardoor je de machine kunt koppelen aan de MyMirka app op je smartphone en realtime inzicht krijgt in de snelheid, het vibratie niveau en het gebruik van je machine. Optimaliseer het gebruik en levensduur van je machine!

Mirka LEROS-S 950 CV

1
2
3
4
5
6
7
8
LEROS-S
1

Dubbele bevestiging interface pad

2

Lichtgewicht, slechts 3,2kg

3

Dubbele aanzuigpunten

4

5.0 mm uitslag

5

Koolborstelvrije motortechnologie

6

Flexibele schuurkop

7

Uit te breiden met verlengstok

8

Speciale grijppunten

Een echte winnaar

Wedstrijdje oppervlakte schuren? Deze machine wint!

40% sneller

Razendsnel met optimale kwaliteit

Minder trillingen

Door verbeterde ergonomie

Lichtgewicht

Met een gewicht van 3,2 kg

Verlengbaar

Verlengbaar zodat het de lengte heeft van de Mirka LEROS

Volledig krachtsysteem

Geen druk nodig voor optimale kracht

Stofvrij werken

Beter voor de gezondheid, het milieu en het resultaat!

Onafhankelijk getest

Inmiddels bewezen bij professionele schilders en stucadoors

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

  Mirka garantie

  Mirka machines bestaan uit kwaliteitsgereedschap voor professioneel gebruik. Mirka garandeert dat uw apparaat vrij is van fabricage- en materiaalfouten welke vallen onder de garantievoorwaarden. U krijgt twee jaar garantie op de apparaten van Mirka. Deze garantie gaat in op de dag van aankoop. Wanneer u uw Mirka-apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert, krijgt u één jaar extra garantie. Garantiebewijzen worden verstrekt per machine en per klant; ieder apparaat moet apart worden geregistreerd. Meer weten over de garantievoorwaarden? Klik op de foto en lees verder.

  MyMirka

  Heeft u een Mirka-apparaat? Dan biedt de machine veel meer dan u wellicht weet!

  Mirka heeft een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® energiezuinige technologie toegevoegd aan de meest populaire elektrische schuurmachines en draadloze polijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. Dankzij de myMirka-app kunt u ook trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. Op deze manier kunt u uw manier van werken vergelijken met anderen om samen nog betere kwaliteit te leveren.

  De myMirka-app is gratis te downloaden.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier