75 jaar Imbema

Mirka LEROS elektrische wandschuurmachine

De snelste en lichtste wandschuurmachine op de markt!

Mirka LEROS – de lichtste en meest geavanceerde wand- en plafondschuurmachine. Deze unieke borstelloze schuurmachine beschikt over innovatieve oplossingen, waaronder een schuurkop met 180° flexibiliteit en een 5 mm excentrische beweging, wat de schuurmachine uiterst gebruiksvriendelijk maakt.

Het flexibele en praktische ontwerp biedt ongeëvenaarde voordelen, zoals ergonomische werkhoudingen en minder belasting van het lichaam en de rug van de gebruiker. Met een gewicht van minder dan 3,5 kg kan de professional langere tijd schuren zonder vermoeid te raken.

Om efficiënt stofvrij schuren mogelijk te maken heeft de mantel twee aanzuigpunten en
een pad dat is geoptimaliseerd voor Abranet-schuurschijven. U bespaart tijd en geld en de werkomgeving is schoner en gezonder.

Deze elektrische wand- en plafond schuurmachine bevat, net zoals de andere Mirka machines, een Bluetooth connectie en geïntrigeerde vibratie sensor waardoor je de machine kunt koppelen aan de MyMirka app op je smartphone en realtime inzicht krijgt in de snelheid, het vibratie niveau en het gebruik van je machine. Optimaliseer het gebruik en levensduur van je machine!

Mirka Leros

Mirka LEROS 950 CV

1
2
3
4
5
6
7
8
Mirka LEROS 950 CV
1

225 mm pad

2

Lichtgewicht, slechts 3,5kg

3

Optimale stofafzuiging

4

Trapsgewijze toerentalregeling

5

Koolborstelvrije motor

6

5.0 mm uitslag

7

Uit te breiden met verlengstok

8

180 graden wendbaar

Een echte winnaar

Winnaar van meerdere awards in binnen- en buitenland

40% sneller

Razendsnel met optimale kwaliteit

Minder trillingen

Door verbeterde ergonomie

Lichtgewicht

Met een gewicht van 3,5 kg

180° flexibele schuurkop

Moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem

Volledig krachtsysteem

Geen druk nodig voor optimale kracht

Stofvrij werken

Beter voor de gezondheid, het milieu en het resultaat!

Onafhankelijk getest

Inmiddels bewezen bij professionele schilders en stucadoors

Red Dot Award voor Mirka LEROS voor baanbrekend design

We zijn verheugd aan te kondigen dat onze nieuwe elektrische wand- en plafondschuurmachine, Mirka® LEROS de Red Dot: Best of the Best Award 2018 heeft ontvangen voor baanbrekend ontwerp.

Het Red Dot-panel van experts kent dit internationaal erkende kwaliteitszegel alleen toe aan de beste producten in een categorie. “Het winnen van de Red Dot: Best of the Best is de welverdiende erkenning voor uitstekende designprestaties. De bekroonde producten worden allemaal gekenmerkt door een innovatieve symbiose van esthetiek en functie. Het feit dat zo’n klein aantal inzendingen de hoogste onderscheiding heeft gekregen, bewijst het rigoureuze karakter van de beoordelingscriteria die in de competitie worden toegepast.

Mirka LEROS is de lichtste wand- en plafondschuurmachine op de markt met een flexibele schuurkop en een borstelloze motor, die allemaal bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid van het gereedschap. De tool is ontworpen in samenwerking met het Zweedse designbedrijf Veryday en ergonomie was het belangrijkste aandachtspunt bij de ontwikkeling van de tool.

De Red Dot Award: Product Design heeft wortels die teruggaan tot 1955 en bepaalt de beste producten die elk jaar worden gemaakt. In 2018 hebben ontwerpers en fabrikanten uit 59 landen meer dan 6.300 objecten ingezonden voor de wedstrijd. De strikte beoordelingscriteria, waaronder innovatieniveau, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid, bieden een referentiekader dat de juryleden vervolgens aanvullen met hun eigen expertise. De Red Dot: Best of the Best wordt door slechts 1% van de inzendingen ontvangen.

Leros Red dot award

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

  Mirka garantie

  Mirka machines bestaan uit kwaliteitsgereedschap voor professioneel gebruik. Mirka garandeert dat uw apparaat vrij is van fabricage- en materiaalfouten welke vallen onder de garantievoorwaarden. U krijgt twee jaar garantie op de apparaten van Mirka. Deze garantie gaat in op de dag van aankoop. Wanneer u uw Mirka-apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert, krijgt u één jaar extra garantie. Garantiebewijzen worden verstrekt per machine en per klant; ieder apparaat moet apart worden geregistreerd. Meer weten over de garantievoorwaarden? Klik op de foto en lees verder.

  MyMirka

  Heeft u een Mirka-apparaat? Dan biedt de machine veel meer dan u wellicht weet!

  Mirka heeft een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® energiezuinige technologie toegevoegd aan de meest populaire elektrische schuurmachines en draadloze polijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. Dankzij de myMirka-app kunt u ook trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. Op deze manier kunt u uw manier van werken vergelijken met anderen om samen nog betere kwaliteit te leveren.

  De myMirka-app is gratis te downloaden.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier