Imbema feliciteert Mirka met het tienjarige jubileum van haar Power Tools-divisie

Mirka viert het tienjarige jubileum van haar Power Tools-divisie. Mirka produceert al meer dan tien jaar elektrische gereedschappen die bijzonder geschikt zijn voor professionals om samen met Mirka-schuurmiddelen te werken.

De bekroonde, ergonomische en gebruiksvriendelijke elektrische gereedschappen van Mirka behoren momenteel tot de bestverkochte producten ter wereld en worden ontwikkeld door zeer gepassioneerde mensen.

mirka power tools

“De belangrijkste feedback komt natuurlijk van de gebruikers, die dagelijks met onze elektrische gereedschappen werken.”

Het eerste elektrische gereedschap van Mirka, de CEROS, werd al in 2009 gelanceerd, in feite dateert deze lancering van vóór de oprichting van de divisie Power Tools. Het succes ervan overtuigde het bedrijf ervan dat een toegewijde divisie het ontwikkelingsproces van toekomstige producten zou stroomlijnen.

Caj Nordström, Product Development Manager van Mirka zegt: “Het ontwikkelen van nieuwe dingen en het werken met nieuwe technologie is altijd mijn passie geweest, gedurende mijn hele carrière.” Nordström stond vanaf het begin in het middelpunt van Mirka’s ontwikkeling van elektrisch gereedschap, toen de divisie aanvankelijk om hem heen werd gevormd.

“Mirka staat bekend om de productie van schuurmiddelen, maar schuurmiddelen zijn slechts een deel van het complete plaatje als het om schuren gaat. Ze kunnen het beste worden gecombineerd met gereedschappen die voor hen zijn ontworpen om het best mogelijke resultaat te geven ”, zegt Nordström. “De ingenieurs zijn niet alleen theoretische mensen, we gebruiken onze producten ook graag zelf.”

Nordström blijft bescheiden over de Red Dot-prijzen die producten zoals de DEROS hebben verdiend. “Het winnen van onze eerste prijs vertelde ons dat we het ontwerp goed hadden. Maar de belangrijkste feedback komt natuurlijk van de gebruikers, die dagelijks met onze elektrische gereedschappen werken. De tool moet perfect zijn voor de gebruiker. ”

Jacob Oudijk, Sales Manager Nederland bij Imbema en verantwoordelijk voor onder andere het merk Mirka kijkt vooruit: “We zijn ongelofelijk trots dat we dit mooie assortiment aan tools mogen vertegenwoordigen, iedere keer slaagt Mirka er weer in om een unieke tool te ontwikkelen. Op naar het volgende decennium met nóg meer innovatieve power tools!

Mirka CEROS
Mirka DEROS
Mirka DEOS
Mirka LEROS
Mirka DEOS Delta

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte?

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op en laat u voorlichten over de producten.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvraag?

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier