75 jaar Imbema

Mirka schuurmachines

Mirka is één van de grootste fabrikanten op het gebied van schuurmaterialen. Daarnaast zijn de Mirka schuurmachines innovatief en uniek in de markt. Alle machines zijn zeer licht qua gewicht en zijn gemaakt om stofvrij te kunnen werken. Het assortiment is uitgebreid en van hoge kwaliteit.

Mirka DEROS schuurmachines zijn voorzien van TNO certificaat stofvrij werken.

Meerdere Mirka schuurmachines zijn voorzien van een TNO certificaat. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk stof wordt geproduceerd. Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid en dan vooral kankerverwekkende stoffen zoals kwarts, hardhout, chroom en nikkel. Werknemers die hiermee in aanraking komen, moeten voorzichtig zijn en op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken.

Het is noodzakelijk dat werknemers zich minder blootstellen aan fijnstof, ofwel ‘ stofvrij werken’ en dat er systemen ontwikkeld worden die zorgen voor minder fijnstof op de werkvloer. Maar hoe weet je nu of de ontwikkelde stofvrije producten op de markt ook echt geschikt zijn? Hier heeft TNO wat op bedacht. TNO beoordeelt de ontwikkelde stofvrije gereedschappen en systemen met een TNO prestatietoets. De toets vermeldt onder andere de feitelijke blootstellingen van de gebruikers aan schadelijke stoffen.

Onze stofvrije producten zijn ruimschoots geslaagd voor de TNO prestatietoets. De Mirka stofzuiger en schuurmachines kregen de hoogste score in de vorm van een 8-uurs certificaat en voldoen hiermee aan de strenge eisen van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Mirka schuurmachines i.c.m. Mirka Abranet zorgen voor de beste oplossing in de markt.

Onze oplossingen in oppervlaktebehandeling.

Samen sterk met onze partners: Nauwkeurigheid en perfectie zijn belangrijk in de markten die we bedienen. Wij zijn van mening dat u de beste producten verdient die er te vinden zijn met de bijbehorende service die u mag verwachten. Oplossingen, ideeën en innoverend vermogen zijn daar onderdeel van. Markt- en productkennis zijn hiervoor de belangrijkste pijlers en dat komt grotendeels bij onze klanten en leveranciers vandaan. Wij hebben dan ook een intensieve en duurzame samenwerking met onze leveranciers, waaronder Mirka!

Mirka Logo

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Mirka machines bestaan uit kwaliteitsgereedschap voor professioneel gebruik. Mirka garandeert dat uw apparaat vrij is van fabricage- en materiaalfouten welke vallen onder de garantievoorwaarden. U krijgt twee jaar garantie op de apparaten van Mirka. Deze garantie gaat in op de dag van aankoop. Wanneer u uw Mirka-apparaat binnen 30 dagen na aankoop registreert, krijgt u één jaar extra garantie. Garantiebewijzen worden verstrekt per machine en per klant; ieder apparaat moet apart worden geregistreerd. Meer weten over de garantievoorwaarden? Klik op de foto en lees verder.

Heeft u een Mirka-apparaat? Dan biedt de machine veel meer dan u wellicht weet!

Mirka heeft een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® energiezuinige technologie toegevoegd aan de meest populaire elektrische schuurmachines en draadloze polijstmachines en een app ontwikkeld om de metingen op te volgen. Dankzij de myMirka-app kunt u ook trillingen meten en uw dagelijkse blootstelling aan trillingen volgen. Op deze manier kunt u uw manier van werken vergelijken met anderen om samen nog betere kwaliteit te leveren.

De myMirka-app is gratis te downloaden.

Reken maar op onze support!

Voor onze Mirka dealers is ondersteuning van hun klanten na de aankoop, net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom trainen wij onze dealers om eindgebruikers te helpen om het maximale uit oppervlaktebehandeling te halen. Word je onze partner? Dan garanderen wij jou 100% support!

Als je klanten eenmaal kennismaken met de Mirka lijn schuurmachines en schuurmaterialen, reken er dan op dat men altijd vaste klant blijft.

 • Hulp met kiezen

  De keuze voor de beste schuurproducten start met inventariseren van de werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doet je klant? Met welke oppervlakten komt men in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij geven jou de kennis om de juiste vragen te stellen zodat je je klant het beste advies geeft.

 • Training in gebruik

  Haal alles uit je producten! Om de gereedschappen en de schuurmaterialen op de best mogelijke manier te gebruiken geven we trainingen en kijken we mee naar verschillende projecten. We kunnen de schuurmachines uitlezen en advies geven voor optimaal resultaat.

 • Tips voor onderhoud

  Een schuurmachine of ander gereedschap is net zo goed als het onderhoud wat je eraan pleegt. Wij leren u welke tips u klanten kunt geven om hun producten snel en eenvoudig te onderhouden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor Mirka-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier