Moeilijk bereikbare houten oppervlakken schuur je met de Mirka Deos

Het schuren van moeilijk bereikbare houten oppervlakken wordt vaak met de hand gedaan. Maar handschuren is vermoeiend, kost veel tijd en geeft niet direct het gewenste resultaat. Met de Mirka Deos vlakschuurmachine schuur je deze moeilijk bereikbare houten delen zoals kozijnen, louvredeuren, latten, smalle stroken en meubels eenvoudig machinaal. Dit gaat een stuk sneller en je hebt direct een mooi egaal schuurresultaat zodat je minder schuurstappen nodig hebt. Dit scheelt tijd en geld.

Mirka Deos vlakschuurmachine houtindustrie

Langer doorwerken

Met een gewicht van nog geen 1 kg en een hoogte van 10 cm is de Deos elektrische vlakschuurmachine erg licht en compact waardoor deze zeer geschikt is voor het schuren van moeilijk bereikbare houten plekken met beperkte bewegingsvrijheid. Dankzij het lage gewicht en het ergonomische ontwerp is de Mirka DEOS vlakschuurmachine ook bij verticaal werk langdurig te gebruiken zonder vermoeid te raken.

Om het schuren nog comfortabeler en leuker te maken heeft de Mirka DEOS ook nog eens een geïntegreerde elektronische motorrem, een eenvoudig te bedienen toerentalhendel en een laag geluidsniveau.

Veiliger en comfortabeler werken

Voor werknemers in de schildersbranche en houtverwerkende industrie is het erg belangrijk dat er zo weinig mogelijk stof geproduceerd wordt. Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid. De Deos vlakschuurmachine is voorzien van een speciale beschermpad. Deze zorgt in combinatie met de Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken.

De geïntegreerde trillingssensor met Bluetooth connectie zorgt ervoor dat je het trillingsniveau in de my Mirka-app kunt uitlezen en direct in de vlakschuurmachine kunt aanpassen. Hierdoor werk je dus veiliger en comfortabeler.

Meer informatie over de Mirka Deos?

Bekijk voor meer informatie en technische eigenschappen de Mirka Deos  pagina of neem contact met ons via +31 (0)88 130 60 90. Onze schuurspecialisten komen graag bij u langs voor een demo.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier