Schuurtechniek

Imbema Surface Treatment is specialist in het behandelen en herstellen van oppervlakken. Op welke manier kun je zo efficiënt en veilig mogelijk een autoschade herstellen? Of, met welk schuurproces haal ik het snelst het maximale uit mijn project? Vragen waar klanten onze expertise inschakelen. Door middel van advies, de juiste producten, getraind personeel en nauw contact kan Imbema schuurtechniek u helpen.

Schuurtechniek is een afdeling van Imbema Surface Treatment en levert producten en systemen voor de autoschade-herstelbranche, de poetsmarkt, hout- en kunststofindustrie, de jachtbouw en schildersmarkt.

Op deze pagina:

Catalogi en prijslijsten

Service Formulier

Een aantal van onze top merken

Mirka is een wereldleider op het gebied van oppervlaktebewerking en innovatieve schuuroplossingen. Tientallen jaren ervaring en een sterke toewijding heeft geresulteerd dat Mirka nu vooroploopt in flexibele schuurmiddelen en revolutionaire en gepatenteerde producten waarmee klanten kunnen genieten van een snel en stofvrije oppervlaktebehandeling. Mirka is een wereldwijd groeiend bedrijf met 18 dochterondernemingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. De Mirka-producten worden verkocht in meer dan 100 landen.

Farecla

Farecla

Met onder andere het merk Farecla leveren wij een kwalitatief hoogwaardige lijn polijstmaterialen. Deze producten kenmerken zich door snelheid en constante hoge kwaliteit. In het programma vindt u diverse polijstmaterialen voor het herstellen van kleine lakfouten in het eindtraject. De poetsmaterialen zijn uitermate geschikt voor het reconditioneren van oude en verweerde lakken. Ook zijn deze materialen toe te passen op gelakte ondergronden van hout en kunststof. De verwerkingsprocessen zijn eenvoudig waardoor de gebruiker tijd en geld bespaart.

Imbema biedt adembeschermingsmiddelen van wereldklasse aan. Met Sundström adembescherming bieden we beschermingsoplossingen die voor een veilige werkplek zorgen. Sundström Safety beschermt mensen van vervuilde lucht en gaat verder dan het simpelweg voldoen aan de officiële regelgeving. Ons doel is om de beste adembescherming die op de markt verkrijgbaar is aan te bieden. Daarnaast moet de beste bescherming mogelijk zijn die zo comfortabel mogelijk gedragen kan worden. Hedendaags kunnen wij uitwisselbare en modulaire producten aanbieden dat aan de wensen van de gebruiker voldoet. Flexibele en aanpasbare producten die voldoen aan de eisen die de werkplek oplegt.

Onze diensten

Repareren

In ons servicecenter zorgen wij voor jouw producten. Wij zorgen er voor dat jouw product onderhouden wordt zodat jouw machine altijd in de beste staat verkeerd. In het service center wordt er gewerkt met de beste materialen door ervaren en gecertificeerde mensen. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze producten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat jouw machine zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Onderhoud

Wij kunnen jouw machines en producten onderhouden. Kies je voor onderhoud bij Imbema dan zorgen wij er voor dat jouw product altijd in een perfecte staat verkeerd. Wij plannen onderhoud in zoals de leverancier voorschrijft, geven advies en in geval van nood staan wij voor jou klaar zodat jij zo snel mogelijk weer door kan gaan met het project.

Advies

Met geavanceerd apparatuur en door de leverancier gecertificeerde medewerkers kunnen wij jou het beste advies geven over het gebruik maar ook over de aanschaf en het onderhoud van jouw machines. Jouw wensen staan centraal. We willen dat je alles uit jouw machines kunt en gaat halen zoals jij dat wilt.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn continue bezig de kwaliteit van onze producten te bewaken. We controleren onder andere op veiligheid, prestaties, levensduur en andere relevante onderwerpen die voor jou van toepassing zijn.

Bekijk de catalogus

Bekijk het aanbod van Imbema in onze catalogus.

Of ga direct naar het assortiment van reiniging, oppervlaktebehandeling of persoonlijke beschermingsmiddelen.

It’s teamwork

Hennie Peters

Hennie Peters

Specialist reiniging
Wim Stockx

Wim Stockx

Schuurspecialist
Ben de Kramer

Ben de Kramer

Technisch specialist

Downloads

Download hier handleidingen, explosietekeningen en catalogi.

Bezoekadres:
Hoogeveenenweg 23-27
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel Nederland
Tel: +31 (0)88 130 67 75
Email: stnl@imbema.com

Correspondentie-adres:
Postbus 141
2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel

Factuuradres:
Imbema Surface Treatment B.V.
Mauritsstraat 5-7
2011 VN Haarlem
Email: invoices@imbema.com

Zakelijke gegevens:
K.v.K nr.: 73079650
BTW nr.: NL859346146B01
IBAN nr.: NL36INGB0007473513

Nederland

Imbema Surface Treatment B.V. contactgegevens

Kevin
“ Wij werken nauw samen met onze klanten, zodat we niet alleen producten, maar ook toegevoegde waarde leveren. Daarnaast leren wij van elkaar zodat wij en onze klanten elke dag weer iets beter worden.”
Kevin Purchaser
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier