Sneller en slimmer repareren van autoschade

met de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

Bij het repareren van auto’s worden plamuurplekken vaak met een handschuurblok strak gemaakt. Maar handschuren kost veel tijd en geeft geen egaal schuurresultaat. Met de nieuwe Mirka Deos elektrische vlakschuurmachine kun je deze reparatieplekken volledig machinaal schuren. Hiermee verklein je de reparatieplek en ontstaat er een egaler schuurbeeld zodat je schuur­stappen kunt overslaan. Dit scheelt tijd en geld.

Mirka Deos vlakschuurmachine autoschade

Langer doorwerken

De Mirka Deos heeft een geïntegreerde elektronische motorrem, een eenvoudig te bedienen toerentalhendel en een laag geluidsniveau. Hierdoor wordt schuren een stuk comfortabeler en leuker! Dankzij het lage gewicht en het compacte ergonomische ontwerp is de Mirka Deos vlakschuurmachine ook bij verticaal werk langdurig te gebruiken zonder vermoeid te raken.

Veiliger en comfortabeler werken met de my Mirka app

Gezondheid en veiligheid wordt in de autoschadeherstel steeds belangrijker. De Deos vlakschuurmachine heeft een geïntegreerde trillingssensor met Bluetooth connectie waarmee je het trillingsniveau in de my Mirka-app kunt uitlezen. Bij een te hoge trilling kun je dit direct in de vlakschuurmachine aanpassen, waardoor je dus veiliger en comfortabeler werkt.

Meer informatie over de Mirka Deos?

Bekijk voor meer informatie en technische eigenschappen de Mirka Deos  pagina of neem contact met ons via +31 (0)88 130 60 90. Onze schuurspecialisten komen graag bij u langs voor een demo.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier