75 jaar Imbema

Social Return creëer je samen!

Samen met Mitros hebben de ketenpartners de derde editie van de Kwastendag georganiseerd. Meedenken en meewerken aan Social Return is helaas nog niet vanzelfsprekend. Dat met de Kwastendag de gehele keten dit project omarmt is uniek. Daarom heeft IMBEMA, importeur van Mirka samen met Sigma Coatings Nederland de Kwastendag en deze samenwerking laten vastleggen met de kwast.

Dank voor de samenwerking:

SW Vastgoedverbetering
Rutges Vernieuwt
Wits Vastgoedonderhoud Nederland
Talen Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud

Wij zijn trots dat we met Mirka aan deze Kwastendag 2021 hebben mogen deelnemen. Afgelopen maanden hebben we de diverse schilderijen overhandigd en kunnen we spreken van een geslaagd evenement. Social return maakt impact en daar gaat Imbema met alle ketenpartners mee aan de slag om een nog grotere betekenis te kunnen spelen.

Kwastendag

Duurzame oplossingen voor jouw organisatie

Het resultaat:

(deze foto’s zijn genomen vóór de huidige Covid-maatregelen)

Een warme en succesvolle Kwastendag met verrassingen

Tijdens deze warme Kwastendag maakten de werkzoekenden kennis met verschillende aspecten van het schildersvak. Zo werd er hard gewerkt om steigers op te bouwen, een kraan te besturen, te schilderen, te spuiten en uiteraard te schuren. Ook vertelden instructeurs alles over het materiaal, de technieken en de producten. Iedereen deed enorm zijn best om te laten zien wat men in huis had. Hierna konden ze bijkomen bij de ijscokar met een verkoelend Italiaans ijsje. Dit hadden we als verrassing geregeld!

Kwastendag 2021 en het omscholingstraject ‘je leven in de verf’

De Kwastendag was de aftrap van het (om)scholingstraject ‘Je Leven In De Verf’. Vijf kandidaten van de Kwastendag, die enthousiast en geschikt zijn voor het schildersvak, mogen meedoen aan dit leerwerktraject. Tijdens het leerwerktraject, begeleid door Stichting Nelis en WIJ 3.0, leren de werkzoekenden de basisbeginselen van het vak onderhoudsschilder. De kandidaten volgen theorielessen en gaan tenminste drie dagen per week de steigers op bij Wits Utrecht, Rutges Vernieuwt, Talen Vastgoedonderhoud, SW Vastgoedverbetering of Hagemans Vastgoedonderhoud B.V. Wanneer ze het opleidingstraject succesvol afronden, krijgen ze een betaalde baan aangeboden.

Naast de Kwastendag nemen wij ook deel aan het omscholingstraject. Dit doen wij door aanwezig te zijn bij de selectieprocedure en een scholingsdag te geven, waarbij wij dieper ingaan op het schuren en oppervlaktebehandeling.

Kwastendag 2021

Meer informatie over de Kwastendag, het Mirka-proces of het thema duurzaamheid bij Imbema? Neem gerust contact met ons op.

Kwastendag 2021

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier