75 jaar Imbema

Stap nu over op Goldflex Soft

Het gebruik van handschuurpapier is een vaste bijkomstigheid voorafgaand aan het schilderen. De stukken die niet met een schuurmachine te doen zijn moeten met de hand gedaan worden en dan komt handschuurpapier perfect uit. Echter gebruikt 90% van de Nederlandse schilders te grof handschuurpapier. Dat is waar Mirka Goldflex Soft het verschil maakt.

Geprofileerde oppervlakken en moeilijk bereikbare details

De zachte en flexibele Goldflex Soft is ontwikkeld voor het handmatig schuren van geprofileerde oppervlakken en onregelmatige, moeilijk bereikbare details. Handschuurkrassen zijn twee keer grover dan machine krassen. Dat houdt in dat P400 met de hand gelijk is aan P220 met de schuurmachine. Stap daarom over op Goldflex Soft.

Goldflex soft

Gripvriendelijk en makkelijk te gebruiken

Goldflex Soft is verlijm op een foam rug, wel zo fijn voor je handen. Het vormt zich gemakkelijk naar de te schuren ondergrond. Goldflex Soft is vooral nuttig binnen de auto-industrie en de autoreparatiebranche. De schuimbasis is gripvriendelijk en oefent gelijkmatig druk uit, waardoor het risico op doorschuren van het oppervlak wordt verkleind. Dit maakt het uitermate fijn en gemakkelijk om te gebruiken. De speciale stearaatcoating voorkomt verstopping. Geschikt voor zowel droog als nat schuren.

Probeer het nu

Stap nu over op Mirka Goldflex Soft. Wil je het uitproberen? Vraag dan een gratis sample pakket aan. Dit pakket bestaat uit enkele vellen die gelijk gereed voor gebruik zijn. Gebruik jij handschuurpapier beroepsmatig? Bijvoorbeeld in de schildersmarkt of automotive branche? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaring. Probeer het nu en vraag het gratis sample pakket aan.

Vraag het sample pakket aan

  Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend een gratis testpakket!

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier