Stop het coronavirus met Kränzle hogedrukreinigers

 De Hogedrukreinigers van Kränzle zijn ideaal voor reiniging en desinfectie van grote oppervlakken. Zij worden hierbij gekenmerkt door een laag waterverbruik en een hoog reinigingsvermogen. Zelfs moeilijk bereikbare plaatsen, zoals diepe kieren of scheuren in het oppervlak, kunnen dankzij de hoge druk en de juiste reinigingsaccessoires moeiteloos worden gereinigd en gedesinfecteerd. Dit maakt de Kränzle hogedrukreinigers een ideaal bestrijdingsmiddel van het coronavirus.

Bij reiniging met heet water met een watertemperatuur van meer dan 80°C worden ziektekiemen, bacteriën en virussen verminderd, ook als er geen desinfectiemiddelen worden gebruikt. Heet water verwijdert vuil, vet en olie gemakkelijker. Daarnaast wordt ook de droogtijd aanzienlijk verkort. Dit bespaart je tot wel 35% werktijd bij reiniging en desinfectie.

Heet water hogedrukreiniger

De warmwater hogedrukreinigers van Kränzle genereren met behulp van een oliegestookte branderketel een watertemperatuur tot 89°C. Optioneel zijn er ook toestellen met een elektrische doorstroomverwarmer (Kränzle e-therm serie).

Corona bestrijding met Kranzle

Door de hoeveelheid water te verminderen, kan het stoomniveau worden gereinigd met stoom bij temperaturen tot 155°C (Kränzle therm-1 serie). Dit verwijdert niet alleen hardnekkig vuil van oppervlakken, maar bestrijdt ook effectief virussen en bacteriën.

Dankzij de traploze drukregeling in alle Kränzle hogedrukreinigers kun je de waterdruk en de hoeveelheid water naar het te reinigen oppervlak optimaal aanpassen.

  • Heetwater- / stoomproductie tot max. 155°C
  • hoge spoelkracht tot 1.600 l / u (therm-RP-serie)
  • traploze drukaanpassing
  • Digitale thermostaat om de watertemperatuur te regelen
  • efficiënte brandertechnologie inclusief diverse veiligheids- en uitschakelinrichtingen
  • Snelwisselsysteem

Neem contact op met onze specialisten via: 010 – 434 59 22 of stel een vraag via het online contactformulier.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier