75 jaar Imbema

Waarvoor gebruik je een koudwater hogedrukreiniger?

Kränzle heeft een uitgebreide lijn aan hogedrukreinigers op de markt. In allerlei formaten en werkende met zowel warm als koud water. De professionele koudwater hogedrukreinigers van Kränzle zijn efficiënte apparaten om gemakkelijk hardnekkig vuil mee te verwijderen. Maar voor welke toepassingen heb je nou specifiek deze hogedrukreinigers nodig? Als jij je ook afvraagt wanneer je het beste kan kiezen voor de koudwater hogedrukreiniger, lees dan snel verder.

Efficiënt om mee te werken

De professionele koudwater hogedrukreinigers ideaal om een groot oppervlak grondig te reinigen. Met hun krachtige drukspuit en het lichte gewicht maakt ze efficiënt om mee te werken en makkelijk te verplaatsen. De compacte hogedrukreinigers van Kränzle zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Ze worden zowel aan particulieren als bedrijven geleverd, want ze zijn geschikt voor rondom uw woning maar ook voor industriële toepassingen. Vuil verdwijnt als sneeuw onder de zon met een compacte koudwater hogedrukreiniger van Kränzle.

Veeteelt, landbouw, transport en voedingsindustrie

Kränzle heeft met de koud water hogedrukreiniger veel klanten in de veeteelt, landbouw, transport en voedingsindustrie. Klanten uit deze sectoren kopen deze hogedrukreinigers, omdat hiermee het beste resultaat wordt behaald. Zij kunnen hierbij kiezen uit een gevarieerde selectie aan modellen. Een koud water hogedrukreiniger uit bijvoorbeeld de L-serie biedt een maximum aan comfort en luxe opties. Het eindresultaat is een schoon en hygiënisch oppervlak dat in veel sectoren een eerste vereiste is. De L-serie is een greep uit het brede assortiment, want ook particulieren kunnen worden voorzien van een goed systeem.

koudwater reiniger

Particulier of professioneel gebruik

Kränzle biedt de beste koudwater hogedrukreinigers, omdat zij weten hoe belangrijk een schoon oppervlak is voor de klant. Je kunt een keuze maken uit een kleine, semiprofessionele of professionele koudwater hogedrukreiniger. Het zijn elektrische machines op wieltjes die onder hoge druk hardnekkig vuil verwijderen. Het spreekt voor zich dat een professionele machine meer kracht heeft dan een kleine. Het ligt eraan wat je wilt schoonmaken. Voor het gebruik rondom de woning, bijvoorbeeld het terras of stoep voldoet een kleine machine al snel. Wil je een machine om gebouwen, vrachtwagens, gevels, stallen of andere grote oppervlakken mee te reinigen dan kan je beter kiezen voor het een professionele koudwater hogedrukreiniger.

Onverwoestbaar

De hogedrukreiniger die voorzien is van vier wielen maakt het werken makkelijker als er steeds van positie veranderd moet worden. Dit maakt ze stabiel en vlot. Ook zijn de koudwater hogedrukreinigers nagenoeg onverwoestbaar. Het is een fraai staaltje techniek die steeds verder wordt uitgebouwd. Hier wordt constant op doorontwikkeld. Zo krijgt de klant altijd het beste! De Kränzle producten worden niet zomaar te koop aangeboden. Alle producten worden uitgebreid getest. Zo kan Imbema altijd kwaliteit garanderen als u een Kränzle hogedrukreiniger aanschaft.

Voor koudwater hogedrukreinigers van Kränzle, zit je bij Imbema aan het juiste adres.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier