Sectorpagina Transport en Logistiek

Transport en logistiek

Technologie brengt de ontwikkelingen in de transport en logistieke sector in een hogere versnelling. Innovatie is essentieel voor iedereen die zijn toegevoegde waarde wil vergroten. Imbema Transport en Logistiek levert “alles wat boven de wielen van truck en trailer zit”. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot gewaardeerde partner en toeleverancier voor bestelwagen- en carrosserietechniek in de Benelux. Wij beschikken over een eigen R&D afdeling waar producten worden ontwikkeld, geassembleerd en getest.

IMBEMA’S SPECIALISTEN

Marco de Wit

Marco de Wit

Sector Manager
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Ladingzekering
Gertjan van der Veer

Gertjan van der Veer

Product Developer
Dirk Bertens

Dirk Bertens

Beveiligingsoplossingen

Assembleren en Certificeren

Verkort uw doorlooptijd

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Of wil je een product geassembleerd aangeleverd krijgen? Dat kan! Steeds vaker kiezen bedrijven voor de expertise van ons servicecenter als verlengstuk van hun eigen werkplaats, door delen van de productie uit te besteden.

Wij hebben alle faciliteiten beschikbaar om je opbouw samen met een certificerende instantie zoals TUV of ESTL  genormeerd te laten testen. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van de laatste veiligheidseisen waaraan je opbouw moet voldoen om de keuring glansrijk te doorstaan. Na de keuring ontvang je een certificaat met bijbehorend testrapport.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier