Transport en Logistiek

Transport en logistiek

De transport en logistieke sector is altijd in beweging. Technologie en innovatie is essentieel voor wie zijn toegevoegde waarde wil vergroten. En voor iedereen die veilig en efficiënt de weg op wil. Dat is waar Imbema’s sector Transport & Logistiek aan bijdraagt. Hier vind je alles om de veiligheid van je wagenpark, lading en mensen op de weg te vergroten. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen we oplossingen die dat mogelijk maken. Imbema beschikt over een eigen R&D afdeling waar producten worden ontwikkeld, geassembleerd en getest.

Op deze pagina:

Catalogi en
prijslijsten

Bekijk de catalogus

Bekijk het aanbod van Imbema in onze catalogus. In de categorie voertuigtechniek vind je alles wat je nodig hebt om de veiligheid van je wagenpark, lading en mensen op de weg te vergroten.

 

Onze diensten

Repareren

In ons servicecenter werken wij continu aan de ontwikkeling en verbetering van onze SBS sloten. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze sloten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat je slot zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Assembleren

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Of wil je een product geassembleerd aangeleverd krijgen? Dat kan! Steeds vaker kiezen bedrijven voor de expertise van ons servicecenter als verlengstuk van hun eigen werkplaats, door delen van de productie uit te besteden.

Certificeren

Wij hebben alle faciliteiten beschikbaar om je opbouw samen met een certificerende instantie zoals TUV of ESTL genormeerd te laten testen. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van de laatste veiligheidseisen waaraan je opbouw moet voldoen om de keuring glansrijk te doorstaan. Na de keuring ontvang je een certificaat met bijbehorend testrapport.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn continue bezig de kwaliteit van onze producten te bewaken. Zo hebben wij een zoutnevelinstallatie, waarmee wij onze producten op corrosiebestendigheid testen. Met onze multifunctionele trek- en drukbank testen wij onze producten op sterkte. De testen worden uitgevoerd bij de ingangscontroles van elke nieuwe levering.

It’s teamwork

Marco de Wit

Marco de Wit

Sector Manager
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Ladingzekering
Gertjan van der Veer

Gertjan van der Veer

Product Developer
Joost Brand

Joost Brand

Solution Engineer
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier