Imbema Transport en Logistiek

vergroot de veiligheid van je wagenpark, lading en mensen op de weg

De transport en logistieke sector is altijd in beweging. Technologie en innovatie zijn essentieel voor wie zijn toegevoegde waarde wil vergroten. En voor iedereen die veilig en efficiënt de weg op wil. Dat is waar de sector Transport en Logistiek aan bijdraagt. Samen met klanten en leveranciers ontwikkelen we oplossingen die dat mogelijk maken. Wij hebben een eigen R&D afdeling, waar we producten ontwikkelen, assembleren en testen.

Download onze
catalogi en prijslijsten

Transport en logistiek

De transport en logistieke sector is altijd in beweging. Technologie en innovatie zijn essentieel voor wie zijn toegevoegde waarde wil vergroten. En voor iedereen die veilig en efficiënt de weg op wil. Dat is waar de sector Transport en Logistiek aan bijdraagt. Hier vind je alles om de veiligheid van je wagenpark, lading en mensen op de weg te vergroten. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen we oplossingen die dat mogelijk maken. Wij beschikken over een eigen R&D afdeling waar producten worden ontwikkeld, geassembleerd en getest.

Direct naar:

Specialismen | nieuws | producten | repareren | assembleren | certificeren | kwaliteit | contact

Catalogi en
prijslijsten

Bekijk onze merken

Onder het Rhiwa merk leveren wij onze zelf ontwikkelde producten voor de carrosseriebouw en bestelwagenmarkt. Onder SBS Security & Monitoring Solutions ontwikkelen wij producten die de veiligheid van je wagenpark, het transport en de lading vergroten. Hiernaast leveren wij producten van top merken.

Bekijk onze eigen merken

Onder het Rhiwa merk leveren wij onze zelf ontwikkelde producten voor de carrosseriebouw en bestelwagenmarkt. Onder SBS Security & Monitoring Solutions ontwikkelen wij producten die de veiligheid van je wagenpark, het transport en de lading vergroten.

 
Logo SBS

Bekijk onze diensten

Repareren

In ons servicecenter werken wij continu aan de ontwikkeling en verbetering van onze SBS sloten. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze sloten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat je slot zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Assembleren

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Of wil je een product geassembleerd aangeleverd krijgen? Dat kan! Steeds vaker kiezen bedrijven voor de expertise van ons servicecenter als verlengstuk van hun eigen werkplaats, door delen van de productie uit te besteden.

Certificeren

Wij hebben alle faciliteiten beschikbaar om je opbouw samen met een certificerende instantie zoals TUV of ESTL genormeerd te laten testen. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van de laatste veiligheidseisen waaraan je opbouw moet voldoen om de keuring glansrijk te doorstaan. Na de keuring ontvang je een certificaat met bijbehorend testrapport.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn continue bezig de kwaliteit van onze producten te bewaken. Zo hebben wij een zoutnevelinstallatie, waarmee wij onze producten op corrosiebestendigheid testen. Met onze multifunctionele trek- en drukbank testen wij onze producten op sterkte. De testen worden uitgevoerd bij de ingangscontroles van elke nieuwe levering.

It’s teamwork

Onze specialisten Transport en Logistiek helpen je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ze op of vul het contactformulier in.

Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Specialist ladingzekering / Carrosserietechniek
Frits Hofma

Frits Hofma

Specialist voertuigbeveiliging
Marc Vermeiren

Marc Vermeiren

Specialist Carrosserietechniek BE
Koert Le Pair

Koert Le Pair

Specialist Carrosserietechniek
Dirk Straatman

Dirk Straatman

Specialist Voertuigbeveiliging
Sabine Mory

Sabine Mory

Specialist Carrosserietechniek BE
Jeroen Rovers

Jeroen Rovers

Specialist Bestelwagentechniek
Karel Straatman

Karel Straatman

Specialist Ladingbescherming

 Contactformulier
    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier