Assemblage afdeling

Verkort je doorlooptijd door producten op wens samen te stellen

Om aan de vraag naar geassembleerde producten te voldoen, hebben wij een eigen assemblage afdeling. Hier stellen wij diverse producten zoals achterdeuren, schuifdaken, zijborden, achterkaders en voorkaders op wens van de carrosserie- of trailerbouwer samen. Ook bieden wij oplossingen op maat voor een complete opbouw; van gesloten en schuifzeil carrosserieën tot koel- en vries carrosserieën.

Steeds vaker is onze assemblage afdeling een verlengstuk van de klant, waarbij hij terug valt op de expertise van deze afdeling door delen van de productie uit te besteden. Hierdoor kun je als carrosserie- of trailerbouwer de doorlooptijd van je carrosseriebouw aanzienlijk verkorten. Onze specialist Koert le Pair vertelt je er graag meer over.

assemblage afdeling

Met onze assemblage activiteiten kunnen wij voor de klant de ‘flexibele schil’ zijn. In tijden van drukte kunnen wij de druk er voor de klant afhalen door bijvoorbeeld deuren, zijborden of spatschermen voor hem te assembleren.

Koert le Pair – specialist carrosserietechniek

De mogelijkheden van onze assemblage afdeling

De mogelijkheden van onze assemblage afdeling zijn heel divers. Van het produceren van prefab opdekdeuren, zijdeuren, zijwanden, schuifdaken, zijborden, schuifzeil kits tot het assembleren van spatschermen, zijafscherming, stempelplaten en het Aluflex zijwandsysteem. Het is allemaal mogelijk! Hiermee voorzien wij in de behoeften van onze klanten om producten samengesteld te ontvangen.

Advies op maat

Daarnaast spelen wij in op Lean Manufacturing, wanneer een carrosserie- of trailerbouwer een logistieke behoefte heeft. Maar ook fleetowners nemen steeds vaker contact met ons op. Zij gebruiken onze adviezen om zich te specificeren richting de toeleverancier van hun materieel. Onze specialisten begeleiden de aanvraag van de eindgebruiker richting de opbouwindustrie. Met als resultaat een transportmiddel op maat, waarmee de eindgebruiker optimaal in staat is zijn werk te doen.

Bewerkingsmogelijkheden assemblage afdeling

Wij hebben verschillende machines in onze assemblagehal staan om bewerkingen en maatvoeringen snel voor je uit te voeren, zoals zagen, lassen en frezen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Assemblage-afdeling-frezen

Meer informatie over onze assemblage mogelijkheden?

Onze specialist carrosserietechniek Koert le Pair helpt je graag met een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met hem op of vul het contactformulier in.

Koert le Pair

Koert le Pair

Carrosserietechniek NL
    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier