Assemblage afdeling

Om aan de vraag naar geassembleerde producten te voldoen, hebben wij een assemblage afdeling. Hier stellen wij diverse producten zoals achterdeuren, schuifdaken, zijborden, achterkaders en voorkaders op wens van de carrosserie- of trailerbouwer samen. Ook bieden wij oplossingen op maat voor een complete opbouw; van gesloten en schuifzeil carrosserieën tot koel- en vries carrosserieën.

Verkort de doorlooptijd 

Steeds vaker is onze assemblage afdeling een verlengstuk van de klant, waarbij hij terug valt op de expertise van deze afdeling door delen van de productie uit te besteden. Hierdoor kun je als carrosserie- of trailerbouwer de doorlooptijd van je carrosseriebouw aanzienlijk verkorten. De mogelijkheden van onze assemblage afdeling zijn heel divers. Van het produceren van prefab opdekdeuren, zijdeuren, zijwanden, schuifdaken, zijborden, schuifzeil kits tot het assembleren van spatschermen, zijafscherming, stempelplaten en het Aluflex zijwandsysteem. Het is allemaal mogelijk!

Hiermee voorzien wij in de behoeften van onze klanten om producten samengesteld te ontvangen. En spelen wij in op Lean Manufacturing, wanneer een carrosserie- of trailerbouwer een logistieke behoefte heeft. Maar ook fleetowners nemen steeds vaker contact met ons op. Zij gebruiken onze adviezen om zich te specificeren richting de toeleverancier van hun materieel. Onze specialisten begeleiden de aanvraag van de eindgebruiker richting de opbouwindustrie. Met als resultaat een transportmiddel op maat, waarmee de eindgebruiker optimaal in staat is zijn werk te doen.

Assemblage Imbema Nieuwerkerk

Met onze assemblage activiteiten kunnen wij voor de klant de ‘flexibele schil’ zijn. In tijden van drukte kunnen wij de druk er voor de klant afhalen door bijvoorbeeld deuren, zijborden of spatschermen voor hem te assembleren.

Koert le Pair – specialist carrosserietechniek

Bewerkingsmogelijkheden

Wij hebben verschillende machines in huis om bewerkingen en maatvoeringen snel voor je uit te voeren, zoals zagen, lassen en frezen.

Assemblage-afdeling-frezen

Meer informatie?

Meer informatie over de assemblage mogelijkheden?

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier