75 jaar Imbema

Bedrijfswagenbeveiliging

Maak het inbrekers niet te makkelijk!

Bedrijfswagens zijn een geliefd doelwit van inbrekers. Dat is niet voor niets, de buit is vaak lucratief: een kettingzaag, een bladblazer en ander duur werkmaterieel is nog niets. De schade kan oplopen tot duizenden euro’s. Bijvoorbeeld voor nieuw gereedschap, het repareren van de schade en de verhoogde verzekeringspremie. En dan te bedenken dat de kans op herhaling dubbel zo groot is in de periode kort ná de eerste inbraak! Je hebt immers net nieuw materieel aangeschaft…

Ben je in het bezit van een bedrijfswagen? En vervoer je regelmatig waardevolle spullen in je laadruimte? Of ben je al eens slachtoffer geworden van (poging tot) inbraak in je bus? Dan is het raadzaam om je bedrijfswagen van extra beveiliging te voorzien. De standaard deursloten van een bestelwagen zijn voor inbrekers namelijk eenvoudig te forceren.

Mechanische beveiligingsoplossingen

Imbema biedt diverse mechanisch beveiligingssloten waarmee je je bedrijfswagen, gereedschap en lading tegen diefstal beschermt. De sloten kunnen zowel de achter- als schuifdeuren van je bestelwagen of laadbak beschermen. Onze sloten worden geselecteerd op de volgende criteria:

Eenvoudige montage

Onze bestelwagen sloten monteer je eenvoudig zelf dankzij de duidelijke montagehandleiding. Besteed je de montage liever uit? Dan beschikken wij over een breed netwerk van professionele inbouwpartners.

Beveiligingsgraad

Al onze sloten zijn gecertificeerd. Het voordeel hiervan is dat je hier alleen sleutels kan laten bijmaken op vertoon van het bijbehorende certificaat.

Afschrikmiddel

Het stalen huis en het verharde oppervlak voorkomen niet alleen inbraakpogingen met handgereedschap, het robuuste uiterlijk zorgt er ook voor dat dieven je bestelwagen sneller voorbij lopen.

Onze beveiligingsoplossingen

Imbema biedt uiteenlopende beveiligingsoplossingen, varierend van mechanische sloten tot elektronische slotoplossingen:

Gatelock slot

De Gatelock Van is een mechanisch beveiligingsslot waarmee je je bedrijfswagen, gereedschap en lading tegen diefstal beschermt. Het slot is geschikt voor zowel de achter- en schuifdeuren van je bestelwagen of laadbak. Het stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. Hierdoor kunnen de meeste inbraakgereedschappen zich niet vastgrijpen en is het slot bestendig tegen zagen en boren.

Het slot is beschikbaar in verschillende afmetingen en in een Slamlock en Deadlock uitvoering. Wil je weten welk slot voor jouw bedrijfswagen het meest geschikt is?

SBS Vanlock slot

De SBS VanLock is speciaal ontworpen voor bestelwagens die regelmatig tot vaak op een dag hun deuren moeten openen en sluiten. Dit bestelwagen slot biedt namelijk het beste van twee werelden. Zo is het slot uitgerust met een deadlock en/of slamlock functie. De deadlock functie zorgt ervoor dat het slot handmatig vergrendeld dient te worden. De slamlock functie zorgt ervoor dat het slot automatisch vergrendeld zodra de deur wordt gesloten.

Opties:
• Sleutelsysteem
• Deadlock en slamlock functie
• Enkel slamlock functie

SBS Pegasus slot

Het SBS Pegasus high-end slot is speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van bestelwagens.  Aan de binnenzijde van de deuren wordt een elektronisch slot geplaatst en aan de buitenzijde, voor de bediening, een RFID reader. Bij het sluiten van de deuren vergrendelt dit SBS slot automatisch. Het openen van de deuren kan automatisch met de RFID transponder.

Opties:
• I.Q. toegangscontrolesysteem (registreert door wie en wanneer het slot is bediend)

Dirk-straatman-bedrijfswagenbeveiliging

“Veel ondernemers weten niet dat de kans op een 2e inbraak
dubbel zo groot is in de periode ná de eerste inbraak.
Inbrekers weten dat je dan net nieuwe spullen hebt gekocht….” 

Lees het complete interview met Dirk Straatman in Bouwmagazine

Meer informatie?

Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Neem contact op met Dirk Straatman via
088 – 130 67 82.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier