75 jaar Imbema

Bescherm je trailerslot en lading tegen sneeuw, vrieskou en vocht

Onderhoud-trailerslot-sneeuw-kou-vocht

Winterweer met vrieskou en sneeuw kan voor een vrachtwagenchauffeur een behoorlijke uitdaging zijn. En als je dan veilig met je vrachtwagen op je bestemming bent aangekomen, wil je zo snel mogelijk laden en lossen. Hoe vervelend is het dan; als je het trailerslot niet open of dicht krijgt…

Een trailerslot heeft in deze natte koude dagen behoorlijk wat te verduren. Hiernaast zorgen zout en pekel voor slijtage van de bewegende delen. Wil je problemen voorkomen? Zorg dan voor een goede bescherming van je trailerslot. Wij hebben een aantal onderhoud en beschermingsartikelen in ons assortiment, waarmee sloten en scharnieren probleemloos blijven werken.

Bescherm je trailerslot met Brunox Turbo Spray®

De simpelste oplossingen om een trailerslot soepel te houden, is het te onderhouden met Brunox Turbo Spray®. Deze multifunctionele smeerspray bevat Turboline en heeft een vijfvoudige werking. Het is kruipolie, smeerolie, vochtverdringer, contactspray, reiniging en bescherming in een. Dankzij het handige powerclicksysteem kun je heel gericht spuiten via het buisje of juist breed nevelen voor oppervlaktebescherming. Dat maakt Brunox Turbo Spray Power-klik®  zuinig in gebruik. Verpakking van 500 ml.

Artikelnummer 10412015. Verkoopprijs € 14,30

Onderhoud-trailerslot-Brunox-Turbo-spary

Rubber beschermkap voor hangslot

Deze universele rubber beschermkap voorkomt dat er vuil en water in het hangslot komt. De rubber kap is zo ontworpen dat water er wel uit kan, maar vuil er niet in. In combinatie met de Brunox Turbo Spray® zorg je op een eenvoudige manier dat je hangsloten goed blijven functioneren.

Artikelnr. 5284001. Verkoopprijs € 6,70.

Beschermkap SBS hangslot

Hoes voor mechanisch SBS Turtle trailerslot

Wanneer je met een SBS Turtle trailerslot op je deuren rijdt, zit je niet te wachten om deze dure beveiliging voortijdig te vervangen. Daarom leveren wij een goed sluitende, bijpassende hoes voor het Turtle slot. Deze hoes beschermt tegen opspattend vuil en water en de inwerking van zout. Uiteraard blijft ook het Turtle trailerslot beter in conditie wanneer je het onderhoud met Brunox Turbo Spray®.

Artikelnr. 10394012. Verkoopprijs € 38,10.

beschermende hoes SBS Turtle trailerslot

Hoes voor mechanisch SBS BDL trailerslot

Het bekende rode BDL slothuis beschermt het hangslot tegen criminelen, maar niet tegen vuil en vocht. Met de speciaal ontworpen hoes, is het SBS BDL trailerslot beschermd tegen opspattend vuil, water en zout. Als je het SBS BDL trailerslot ook geregeld inspuit met Brunox Turbo Spray®, ben je zeker van een probleemloze werking.

Artikelnr. 10394009. Verkoopprijs:  € 37,85.

Beschermde hoes voor BDL trailerslot

Isolerende Thermohoezen

Naast dat winterweer de werking van je trailerslot kan beïnvloeden, kan het ook je lading aantasten. De vrieskou kan ervoor zorgen dat de levensmiddelen, bloemen en planten die je vervoert vorstschade oplopen. Dit voorkom je door thermohoezen te gebruiken.

Zo leveren leveren wij  isolerende hoezen voor pallets en rolcontainers. Deze thermohoezen zijn ideaal om temperatuurgevoelige goederen veilig te vervoeren als de omstandigheden buiten de trailer even niet meewerken. CTTEX-PUR folie is heel sterk en duurzaam. Het blijft zelfs bij zeer lage temperaturen flexibel. De thermohoezen zijn waterafstotend, hygiënisch en licht van gewicht. Er zijn diverse maten en modellen beschikbaar. Standaard leveren wij uit voorraad met opening aan de voorkant, maar de thermohoezen zijn ook beschikbaar met hoekopening of middenopening.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met onze beveiligingsspecialisten. Benieuwd naar onze andere  beveiligingsoplossingen? Bekijk de SBS voertuigbeveiliging pagina.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier