Bestelwagentechniek

Maak je bestelwagen extra veilig en efficient

De bestelwagenmarkt is constant in beweging. De steeds drukker wordende binnensteden en het klimaatakkoord vragen om slimmere stadslogistiek en zero emissie-voertuigen. Om te kunnen voldoen aan de CO2-reductie, zetten ondernemers steeds vaker elektrische bestelwagens in. Hiernaast komt er meer aandacht voor het veilig vervoeren van goederen, materialen en gereedschappen. Deze ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor de inrichting van bestelwagens. Hier kun je als bestelwageninrichter op inspelen, door met de klant mee te denken over slimme oplossingen. Hulp nodig? Wij denken graag met je mee!

Direct naar: producten | nieuws | contact | dealer locator

Als leverancier van slimme accessoires voor de bestelwagenmarkt spelen wij snel in op nieuwe ontwikkelingen. Zo is onze in huis ontwikkelde Easy Aero dakventilator zeer geschikt voor elektrische bestelwagens, omdat er geen grondplug meer nodig is. Samen met klanten ontwikkelen wij slimme producten die de efficiency of veiligheid van bestelwagens verhogen, zoals een bestelwagen achteropstap. Wij kennen de markt als geen ander en helpen je graag met een technisch advies of een specifieke oplossing. Neem voor meer informatie contact op met onze specialist Jeroen Rovers.

1

Rood led leeslampje

2

Easy Aero dakventilator

3

Gatelock beveiligingsslot

4

Flitsverlichting

5

Ladingstangen

6

Oprijbaan

7

Easy Step achteropstap

Klik op de blauwe buttons voor meer informatie over onze slimme accessoires.

 “Ik zorg dat ik er altijd voor mijn klanten ben. Denk met ze mee in de gekste situaties. Dit wordt erg gewaardeerd. Daar doe ik het voor.”

Jeroen Rovers – specialist bestelwagentechniek

Lees ook het expertblog op Bestelauto: Bestelauto kopen? Denk vooraf goed na!

Slimme accessoires voor bestelwagens

Voor de bestelwagenmarkt hebben wij een compleet assortiment slimme accessoires, zoals beveiligingssloten, dakventilatoren, opstapsystemen, oprijbanen, verlichting en ladingzekering producten uit voorraad leverbaar. Al onze producten dragen bij aan de efficiency en veiligheid van je bestelwagen.

Research-and-development

Research and development

Vanuit onze R&D afdeling ontwikkelen wij nieuwe oplossingen en optimaliseren wij bestaande producten. Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de gebruiker.  Zo zijn wij onlangs een discussiegroep gestart om de meest ideale opstap voor bestelwagens te ontwikkelen. Voor de ontwikkeling van deze producten maken wij gebruik van onze eigen 3D printer en ons service center. Ook testen wij alle producten uitvoerig, voordat wij ze in productie brengen.

Wij helpen je graag!

Onze specialist Bestelwagentechniek helpt je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met hem op of vul het contactformulier in. Ben je particulier of zzp’er? Neem dan contact op met een van onze erkende bestelwageninrichters. Deze vind je in onze dealer locator.

Jeroen Rovers

Jeroen Rovers

Specialist Bestelwagentechniek
  Meer informatie?

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier