Carrosserie- en trailerbouw

Mobiliteitstransitie vraagt om slimme en innovatieve transportoplossingen

De ontwikkelingen in het transport staan niet stil. Het klimaatakkoord, truckplatooning en autonoom rijden zijn voorbeelden die de transportbranche ingrijpend veranderen. Verladers en transporteurs stellen steeds hogere eisen aan het transport. Ze zien efficiënter werken als belangrijkste kans in 2023. Hier kun je als carrosserie- en trailerbouwer op inspelen door met de klant mee te denken over slimme, innovatieve en veilige transportoplossingen. Dit is best een uitdaging. Maar wij helpen je graag!

Toeleverancier carrosserie- en trailerbouw

Als gespecialiseerde toeleverancier voor de carrosserie- en trailerbouw spelen wij snel in op nieuwe ontwikkelingen. Wij kennen de markt als geen ander en onze specialisten staan klaar om je te adviseren en specifieke oplossingen te bieden. Dit kan een standaardproduct zijn, maatwerk, een oplossing om sneller te laden en lossen of een advies hoe je de doorlooptijd van je carrosserie kunt verkorten. Neem voor meer informatie contact op met onze specialist Koert le Pair.

Carrosserie- en trailerbouw

“Het meedenken naar een oplossing is voor mij heel belangrijk. Een oplossing waarmee je de carrosseriebouwer echt helpt en hij bijvoorbeeld een stuk efficiënter kan werken.”

Koert le Pair – specialist carrosserietechniek

Lees het complete interview

Producten voor de carrosserie- en trailerbouw

Voor de carrosserie- en trailerbouw hebben wij een compleet assortiment hang- en sluitwerk, onderbouw en bovenbouw producten uit voorraad beschikbaar. Met onze systemen, van achterdeur tot kopschot en van schuifdak tot modulair platform, stel je eenvoudig een eigen opbouw samen. Ook is het mogelijk om de complete opbouw als kit of geassembleerd bij ons te bestellen.

Assemblage werkzaamheden

Als carrosserie- of trailerbouwer wil je dat je assemblage zo efficiënt mogelijk verloopt, zonder dat je zelf grote voorraden hoeft te houden. Wij spelen met onze assemblage afdeling in op deze behoeften door delen op maat en just in time aan te leveren. Wij begrijpen wat je bedoelt als je het over Lean Manufacturing hebt.

Naast onze delen op maat, zoals deuren, kopschotten, schuifdaken, spatschermen en spatlappen, kun je ook bij ons terecht voor een complete opbouw. Wij bieden je oplossingen op maat voor gesloten- en schuifzeil carrosserieën. Maar ook voor een koel- vriescarrosserie met FRC certificaat ben je bij ons aan het juiste adres.

Assemblage-afdeling-frezen
Assemblage-afdeling-frezen

Research and development

Wij beschikken over een eigen R&D afdeling, waar wij nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verder optimaliseren. Voor de ontwikkeling van deze producten maken wij gebruik van onze eigen 3D printer en ons service center. Hier worden alle producten uitvoerig getest, voordat wij ze in productie brengen.

Ook bewaken wij continue de kwaliteit van onze eigen producten. Met behulp van een zoutnevelinstallatie testen wij onze producten op corrosiebestendigheid en met een multifunctionele trek- en drukbank testen wij onze producten op sterkte. Zo kunnen wij altijd een goede kwaliteit garanderen.

Wij helpen je graag!

Onze specialisten carrosserietechniek helpen je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ze op of vul het contactformulier in.

Koert le Pair

Koert le Pair

Specialist Carrosserietechniek NL
Marc Vermeiren

Marc Vermeiren

Specialist Carrosserietechniek BE
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Specialist Carrosserietechniek NL
Manu Soleme

Manu Soleme

Specialist Carrosserietechniek BE
  Meer informatie?

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier