Bedrijfswagen beveiliging

Deadlock en slamlock beveiligingsslot. Weet jij het verschil?

Als ondernemers heb je 40% kans dat er in je bedrijfswagen wordt ingebroken. Vooral dure gereedschappen en diefstal gevoelige producten zoals elektronica worden regelmatig uit bestelwagens gestolen. De standaard sloten bieden vaak onvoldoende bescherming. Een extra beveiligingsslot werkt het meest preventief tegen ladingdiefstal. Maar kun je nu het beste een slamlock of en deadlock slot als extra slot kiezen? 

Verschil tussen een Slamlock en Deadlock bestelwagen slot

Deadlock beveiligingsslot

Een deadlock bestelwagen slot vergrendelt alleen wanneer je handmatig de sleutel in het slot steekt en deze “op slot” draait. Het belangrijkste doel van dit type slot is om ‘s nachts en op onveilige plekken extra beveiliging te bieden. Omdat de sloten opvallend aan de buitenzijde van het voertuig zijn gemonteerd, zorgt dit voor een afschrikwekkend effect bij de inbreker. Hij zal je bestelwagen eerder voorbij lopen.

Toepassing: werkbussen, bouw- en installatiebedrijven.

Slamlock beveiligingsslot

Een slamlock bedrijfswagen slot vergrendelt automatisch als de deur dicht valt. Dit is heel handig wanneer je als koerier pakketten draagt en geen handen meer over hebt om de deur van je bestelwagen op slot te draaien. Het enige wat je hoeft te doen is de deur met je arm of voet dicht duwen en het slot gaat automatisch op slot. Bij terugkomst kan de deur van de bestelwagen ontgrendeld worden met een sleutel. Het doel van dit type slot is om extra beveiliging te bieden tijdens het afleveren van goederen en pakketten.

Ook deze beveiligingssloten zijn opvallend aan de buitenzijde gemonteerd waardoor dieven je bedrijfswagen sneller voorbij lopen.

Slamlock sloten kunnen met behulp van een conversiekit omgebouwd worden naar een deadlock slot.

Toepassing: specifiek voor bestelwagens van koeriers.

Meer informatie over bedrijfswagen beveiliging?

Bekijk voor meer info over bedrijfswagen beveiliging de Gatelock beveiligingssloten pagina of neem contact op met onze productspecialiste via 088- 130 66 90.

Gatelock Van medium bestelwagen slot
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier