Rhiwa Easy Aero dakventilator

Altijd krachtige ventilatie in de laadruimte van je bestelwagen?

Geen kwetsbare bewegende delen op het dak - kan door de wasstraat

Geen grondplug nodig - geschikt voor elektrische bestelwagens

Hoge capaciteit door krachtige push en pull werking

Voorkom vocht, vieze lucht en warmte in je bestelwagen

Condens, vieze lucht en warmte zorgen voor een vervelende werkomgeving. Ook kan vocht het gereedschap en de apparatuur aantasten. Door de laadruimte van je bestelwagen goed te ventileren voorkom je deze ellende. Dat kan met de Rhiwa Easy Aero dakventilator.

De unieke push- en pull werking van de Easy Aero zorgt tijdens het rijden voor een krachtige luchtcirculatie. Door het ene gat van de dakventilator wordt frisse lucht aangevoerd en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Hierdoor heb je geen bodemafvoer meer nodig. Dit scheelt veel werk en voorkomt beschadigingen. Wil je ook bij stilstand en lage snelheid voldoende frisse lucht in je bestelwagen? Kies dan voor de Easy Aero elektrische dakventilator.

Easy Aero dakventilator bestelwagen

 “De Easy Aero is écht easy. Eenvoudig te monteren op vrijwel elke bedrijfswagen. Geen draaiende delen en geen vloerafvoer meer nodig. Kortom: een fraai ontwerp dat werkt zoals het moet!”

Silvester Keijzer – Sterntec

 “De Easy Aero is een unieke dakventilator die een grondplug overbodig maakt. De elektrisch aangedreven variant maakt de werking van deze toch al efficiënte dakventilator nog efficiënter.”

Marco Bulters – bedrijfswageninrichtingen

“Omdat de Easy Aero Electric ook bij stilstand blijft draaien, is deze dakventilator zeer geschikt voor ventilatie van hondentransport. Overmatige hitte wordt uit de bestelwagen afgevoerd en koele lucht aangezogen.”

Tim Rijnbeek – Accountmanager Ellermeyer

Nieuw: Easy Aero Electric

Na het succes van de Rhiwa Easy Aero hebben wij nu ook een elektrische variant beschikbaar. In deze video presenteren wij deze unieke elektrische dakventilator. De Rhiwa Easy Aero Electric voert ook tijdens stilstand en lage snelheid effectief, vocht, warmte en geur uit de laadruimte van je bestelwagen af. Ideaal wanneer je je bestelbus als werkplaats gebruikt of dieren vervoert. Neem voor meer informatie contact op met onze specialist Bestelwagentechniek Jeroen Rovers.

De voordelen van de Easy Aero dakventilator op een rij

De bestelbus dakventilator voert vervelende geur, vocht en gassen of dampen af en zorgt voor een gezonde werkomgeving door een krachtige toevoer van frisse lucht. Aan de binnenkant is de windgedreven ventilator afgewerkt met een afdekrooster, die indien wenselijk dicht kan worden gezet.

Duurzaam

De Easy Aero is een windgedreven ventilator, je hebt geen elektriciteit nodig en de dakventilator is volledig te recyclen.

Easy montage

Met de bijgeleverde handleiding monteer je de Easy Aero dakventilator in slechts 3 eenvoudige stappen snel op je bestelbus.

Hoge capaciteit

De push- en pull werking van de Easy Aero auto dakventilator resulteert in een debiet van 70 m3 per uur. Dit zorgt voor een krachtige ventilatie.

Robuust

De ventilator is gemaakt van stevig kunststof en minder kwetsbaar doordat er geen draaiende delen zijn gebruikt. Schokbestendig, geruisloos en kan door de wasstraat.

Geen afvoer

Door de geometrie van de Easy Aero dakventilator is er geen bodemafvoer noodzakelijk (geen gat in je vloer), in tegenstelling tot traditionele dakventilator modellen.

Strak design

In plaats van draaiende delen, push- en pull kracht in één model ontworpen. Past zowel onder imperiaal als voertuigen met hemel. Ventilatie in sterkte af te stellen.

Montage in een handomdraai

Je monteert de Easy Aero dakventilator in 3 eenvoudige stappen op je bestelwagen. Download de complete montage instructies op de Easy Aero dakventilator mounting pagina.

Stap 1

Teken de gaten op het dak van je bestelwagen af met de bijgeleverde boormal en maak de gaten in het dak met een 90 mm pons (op aanvraag leverbaar).

Istallatie-easy-aero-dakventilator-bestelwagen-stap-2

Stap 2

Plaats de schuimpakking aan de onderzijde van de Easy Aero dakventilator en steek de buizen door de gaten met het rooster aan de voorzijde.

Stap 3

Schroef bij de basis Easy Aero de afdekplaat aan de binnenzijde van het dak met de bijgeleverde schroeven. Bij de Easy Aero Electric monteer je de elektrische module.

Bekijk de Rhiwa Easy Aero dakventilator

Veelgestelde vragen

De Easy Aero dakventilator is een productie van Imbema. Vraag via de catalogus een offerte aan. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen beschikken wij over een groot netwerk van betrouwbare partners, aan wie je de montage desgewenst kunt uitbesteden. Deze vind je in onze dealer locator:

De Easy Aero is geschikt voor elke bedrijfswagen met een imperiaal hoogte van minimaal 55 mm. Voor bedrijfswagens met hemelbekleding is een aparte adapter beschikbaar.

De Easy Aero beschikt over aantoonbaar meer capaciteit dan traditionele dakventilatoren. De push- en pull werking resulteert in een debiet van 70 m3/uur. De ventilatiekracht is in sterkte afstelbaar.

Je monteert de Easy Aero in een handomdraai, dankzij een gedetailleerde montagehandleiding en een video-instructie. Door de geometrie van de Easy Aero is er geen bodemdoorvoer noodzakelijk. In tegenstelling tot traditionele modellen. Easy!

De Easy Aero is standaard verkrijgbaar in zwart of wit. Mocht je de dakventilator in een andere kleur wensen, dan is dat op aanvraag mogelijk.

Je ontvangt bij de bestelling een montagehandleiding.

Teken de gaten af met de bijgeleverde boormal en maak de gaten in het dak met een 90 mm pons. Deze is als optie bij te bestellen. Gebruik voldoende kit aan de onderzijde en steek de buizen door de gaten met het rooster aan de voorzijde. Schroef de afdekplaat aan de binnenzijde van de ruimte erop met de bijgeleverde schroeven. De dakventilator is gemonteerd: easy!

Door de geometrie van de Easy Aero is er geen bodemdoorvoer noodzakelijk. In tegenstelling tot traditionele modellen.

Mocht je de montage van de Easy Aero dakventilator willen uitbesteden, dan vind je binnen ons dealernetwerk betrouwbare bedrijven in de buurt.

Je ontvangt bij de bestelling de dakventilator, schroeven, boormal en een montagehandleiding. Er is een pons op aanvraag leverbaar.

Jazeker, de Easy Aero dakventilator is gemaakt van stevig kunststof en schokbestendig. Doordat er geen draaiende delen zijn gebruikt, is de dakventilator minder kwetsbaar en geruisloos.

De Easy Aero dakventilator is grondig getest. Imbema beschikt over een eigen R&D afdeling waar de producten worden ontworpen, geproduceerd en getest. De Easy Aero dakventilator is doorgerekend door middel van een CFD calculatie. Vervolgens hebben er  met behulp van geavanceerde apparatuur veelvuldig ‘roadtests’ plaatsgevonden.

Dat is afhankelijk van wat er vervoerd wordt en in welk land. Over het algemeen is ventilatie verplicht bij het vervoer van ‘gevaarlijke goederen’. De Easy Aero dakventilator voert vocht, schadelijke gassen of warmte in de bedrijfswagen af en zorgt voor een gezonde werkomgeving voor de inzittenden.

Door een verzoek om meer informatie te sturen naar Arjen Kloppers ([email protected]) of telefonisch contact op te nemen via +31 88 130 66 95.

Meer informatie over de Rhiwa Easy Aero dakventilator? Wij helpen je graag!

Onze specialist Bestelwagentechniek Jeroen Rovers, helpt je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met hem op of vul het contactformulier in. Ben je particulier of zzp’er? Neem dan contact op met een van onze erkende bestelwageninrichters. Deze vind je in onze dealer locator.

Jeroen Rovers

Jeroen Rovers

Specialist Bestelwagentechniek

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier