Gatelock beveiligingsslot inbouw handleidingen

De Gatelock beveiligingssloten monteer je eenvoudig met onderstaande voorschriften op je bedrijfswagen. Per type slot en bedrijfswagen is de montage van het slot verschillend. Hieronder tref je alle voorschriften aan.

Gatelock Van medium bestelwagen slot

Het Gatelock Van Medium bestelwagen slot monteer je eenvoudig met de montagehandleiding en boorsjabloon op de deuren van je bestelwagen. De montagehoogte is per voertuig verschillend.

Het bestelwagen slot bestaat uit twee onderdelen. Het buitenste deel monteer je met vier bouten van 8 mm op de buitenste deur. De sluitknop zet je met twee bouten van 6 mm op de binnenste deur vast of bij een schuifdeur op de zijkant van de bus. De bouten gaan door de deur van je bestelwagen heen en draai je op een bevestigingsplaat van staal. Tip: smeer de bouten in met vaseline.

Algemene handleiding:

Gatelock Van Medium handleiding

Voertuigspecifieke handleidingen:

Gatelock Van Small bedrijfswagen slot

Gatelock Van small F-serie slot
Dit bestelwagen slot installeer je in slechts 15 minuten op zowel achterdeuren als zijschuifdeuren van elk type voertuig. Je plaatst het Gatelock beveiligingsslot eenvoudig zelf, met een inbussleutel en een boor door één gat te boren.

Gatelock Van small P-serie slot
Dit bestelwagen slot plaats  je eenvoudig zelf in 5 minuten zonder speciaal gereedschap. Je hoeft hierbij niet door het plaatwerk te boren.

Geschikt voor de volgende bestelwagens: Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Opel Movano, Renault Master en Nissan NV400.

Gatelock Van Small T-serie slot
Dit beveiligingsslot kun je alleen op de laadklep van een bakwagen monteren. Het slot is eenvoudig zelf te bevestigen door één gat te boren. Universele uitvoering.

Gatelock Van Large slot voor bakwagens

De Gatelock Van Large bedrijfswagen beveiliging monteer je eenvoudig met de bijgeleverde handleiding  op de achterdeuren van je laadbak. Het slot bestaat uit twee delen. De slotvanger bevestig je met twee bouten door de deur heen op een stalen plaat. Het buitenste deel monteer je met vier bouten op de deur. De bouten gaan door de deur heen en worden op een stalen bevestigingsplaat vastgedraaid.

Benodigde materialen: boormachine, popnageltang, dopsleutels en een boortje. Wij leveren ook een boormal mee waardoor je de punten weet waar je moet boren.

Algemene handleiding:

Gatelock Van Large handleiding

Onderhoudstips Gatelock slot

De Gatelock sloten hebben net als je bedrijfswagen onderhoud nodig. Zo kun je de bouten van je Gatelock beveiligingsslot tijdens het monteren het beste goed insmeren met Vaseline. Bekijk de Gatelock onderhoudstips.

Montage binnenwerk Gatelock slot

Wanneer een onderdeel van het Gatelock slot (het penveertje, het veertje van de slotvanger of de cilinder) niet meer werkt kun je deze zelf vervangen. In onderstaande video legt onze bestelwagen specialist Jeroen Rovers uit hoe je dit doet.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier