Imbema partner van Container 42

met ons geavanceerde SBS containerslot

Container-42-sbs-containerslot

Je hebt hem vast wel eens in het nieuws voorbij zien komen; de hyperintelligente Container 42. Afgelopen mei is deze container vanuit de Rotterdamse haven op een twee jaar durende wereldreis gegaan. En het is niet zomaar een container. Het zit vol met sensoren en meetapparatuur, waarmee gegevens worden verzameld om een digitale transformatie van de haven mogelijk te maken. Na de eerste stop op de T&L beurs in Munchen heeft de smart container een mooie toevoeging gekregen; een geavanceerd containerslot. En laat dit nu ons SBS slot zijn!

SBS containerslot

Tijdens de Transport Logistic beurs kwam onze Business Unit Manager (SBS), Manolo de la Fuente, in aanraking met Container 42. Hij was verbaasd dat deze smart container nog niet beveiligd was en kwam met het voorstel een geavanceerd SBS containerslot te installeren.

Manolo de la Fuente: “Erwin Rademaker van Container42 en ik kwamen elkaar tegen op de T&L beurs in Munchen. Ik vroeg hem waar het hoogwaardige slot was dat alle high-tech in de container beveiligde. Dat viel wat tegen. Gelukkig kunnen wij Container 42 helpen met een slot dat aan de binnenkant van de container zit en  via een transponder en/of pincode gepersonaliseerd geopend of gesloten kan worden.”

Erwin Rademaker: “Het slimme slot aan de binnenkant van Container 42 is een baanbrekend concept in de containerlogistiek. Container 42 op reis is nu altijd dicht in plaats van het risico te lopen om van buitenaf redelijk makkelijk geopend te kunnen worden. Dit is een voorbeeld van het omdenken waarop de verladers zaten te wachten, denk ik.”

Meer informatie?

Bekijk voor meer informatie over container en ons SBS containerslot onze Container-42 pagina of neem direct contact op met onze beveiligingsspecialisten via +31 (0)88 130 60 66.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier