GVT Transport en Logistics

voorziet 3 plywood combinaties van SBS beveiligingsoplossingen

GVT Transport & Logistics is specialist op het gebied van distributie over de weg in de Benelux. De ruim 375 trucks zijn dagelijks onderweg om zendingen binnen 24 uur in Nederland, België en Luxemburg af te leveren. Ter uitbreiding van het imposante wagenpark heeft GVT 3 nieuwe plywood carrosseriecombinaties door Hertoghs Carrosserieën laten bouwen. Omdat GVT steeds meer high value rijdt, hebben ze de combinaties extra beveiligd. De bakwagens zijn voorzien van onze SBS laadklepbeveiliging en de aanhangers van onze elektronische BDI sloten. Wij vroegen Fleet Manager Jordy Versteijnen waarom ze voor deze SBS-oplossingen hebben gekozen.

Ladingdiefstal voorkomen

“Klanten met hoogwaardige goederen stellen steeds hogere eisen aan de beveiliging van het transport, zoals wie er wel en niet toegang tot de lading krijgt. Logisch, want hoogwaardige goederen zijn diefstal gevoelig. En ladingdiefstal wil je als verlader, maar zeker ook als transporteur voorkomen. Tegelijkertijd willen wij onze chauffeurs een groter gevoel van veiligheid geven, wanneer ze extra waardevolle lading vervoeren. Daarom hebben wij de laadkleppen en deuren van onze nieuwe combinaties laten voorzien van elektronische sloten. Hierdoor zullen criminelen onze wagens eerder laten staan en op zoek gaan naar een doelwit waar ze snel kunnen scoren.”

“Onze chauffeurs zijn meer dan tevreden met de elektronische SBS sloten op hun vrachtwagens. Deze extra beveiliging geeft ze een veiliger gevoel. Ze kunnen hun lading veilig laden en lossen en de aanhanger op elke locatie wegzetten, zonder dat ze bang hoeven te zijn dat er wordt ingebroken.”

Jordy Versteijnen  – Fleet Manager GVT

De oplossing; SBS sloten

“In onze zoektocht naar de juiste oplossing voor onze wagens kwamen wij al snel bij de SBS-beveiligingsoplossingen van Imbema uit. Daarnaast hebben we goede referenties over jullie organisaties ontvangen. De keuze was dus snel gemaakt!”

“De bakwagens met laadklep hebben wij voorzien van de SBS IQ laadklepbeveiliging. Dit is een verzegeling en toegangscontrole in één systeem. De aanhangers hebben een SBS BDI elektronische slotoplossing gekregen. Beiden sloten worden bediend met een transponder. Elke handeling wordt geregistreerd, waardoor je altijd inzicht hebt wie, wanneer verantwoordelijk voor het transport is. Hiernaast kun je de toegang tot de sloten personaliseren of blokkeren. Al met al de perfecte combinatie om extra waardevolle lading veilig te vervoeren.”

Meer informatie over de SBS sloten?

Onder het merk SBS (Security & Monitoring Solutions) ontwikkelen wij verschillende oplossingen die bijdragen aan een grotere veiligheid en controle van transport en lading. Wil je weten welk systeem het beste bij jouw organisatie en voertuig past? Neem dan snel contact op met onze voertuig beveiligingsspecialisten. Zij helpen je graag de juiste keuze te maken.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier