Veiligheid is bij Nouwens Transport van groot belang

Nouwens Transport verzorgt al sinds 1997 hoogwaardig vervoer van farmaceutische producten, elektronica en andere hoogwaardige goederen. In heel Europa verzorgen ze end-to-end transport met een modern wagenpark, van combo tot dubbelstack trailers. Veiligheid is bij Nouwens Transport van groot belang. Sinds 2008 zijn zij TAPA-gecertificeerd, de hoogste norm op het gebied van vracht-security.

Optimaal beveiligen van bakwagens met laadklep

Nouwens Transport is onder andere gespecialiseerd in het vervoeren van diefstal gevoelige goederen zoals huishoudelijke elektronica en witgoed. Om deze goederen eenvoudig te laden en lossen maken ze veelal gebruik van bakwagens met laadklep.  Maar hoe beveilig je een bakwagen met laadklep?

“Het aantal ladingsdiefstallen stijgt nog steeds en dieven worden steeds creatiever. Bij Nouwens Transport is veiligheid erg belangrijk en daarom gingen wij op zoek naar een manier om onze bakwagens met laadklep optimaal tegen inbraak te beveiligen”, vertelt Willem Bravenboer, wagenparkbeheerder bij Nouwens Transport. “Het Gatelock Van Small T-serie beveiligingsslot biedt hiervoor de oplossing. Het slot is speciaal ontworpen voor het beveiligen van bakwagens met laadklep en is zeer eenvoudig en veilig in gebruik. Eigenlijk is het een hele simpele oplossing, dat we daar niet eerder opgekomen zijn. Wij gaan het slot ook op onze volgende bakwagens monteren.”

“De Gatelock Van Small is een simpele maar effectieve oplossing om een bakwagen met laadklep optimaal te beveiligen.  Het slot is ook erg eenvoudig in gebruik, een aanrader.”

Willem Bravenboer (wagenparkbeheerder Nouwens Transport)

Gatelock slot inbraakbestendig

De constructie in combinatie met de gebruikte materialen zorgen ervoor dat het Gatelock beveiligingsslot boor- en slijpbestendig is. Dieven maken geen kans, want dit slot is niet open te krijgen. Hiernaast is het slot ook nog eens heel eenvoudig op de laadklep te monteren. Je hoeft alleen maar een gat te boren.

Bekijk de website van Nouwens Transport.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier