Verhage Foodservice

gebruikt thermohoezen voor transport schepijs

De franchiseformule Verhage is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle horecaketen met 41 vestigingen. Momenteel zitten zij middenin een transitie van cafetaria naar allround eetgelegenheid. Alle filialen worden bevoorraad door Verhage Foodservice; een eigen, exclusieve groothandel. Zes dagen per week zorgen 14 medewerkers voor de toevoer van ruim 700 verschillende producten afkomstig van bijna 100 leveranciers. Om alle producten zo vers en gekoeld mogelijk op de plek van bestemming te krijgen maken ze tijdens het transport gebruiken van onze thermohoezen. Wij vroegen Wim van Oort (Inkoop & Logistiek) waarom ze voor deze oplossing hebben gekozen.

Het transporteren van schepijs naar de Verhage stores

“In ons streven naar continue verbetering van ons assortiment hebben wij op een bepaald moment besloten om ambachtelijk schepijs te gaan verkopen. Hiervoor zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner en kwamen terecht bij ijssalon Bon Appetit in Breda. Part of the deal is dat wij als groothandel verantwoordelijk zijn voor het transport van de ijssalon naar de Verhage stores.”

“Voor het transport van onze goederen werken we met op maat gemaakte rolcontainers, waardoor we in staat zijn bij alle Verhage stores tot in de koel- en/of vriescel te leveren. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een koel- en vriesvak, wederom op maat gemaakt om aan te sluiten bij het formaat van onze rolcontainers. Helaas bleken deze containers net niet groot genoeg om voldoende schepijs te kunnen transporteren. Voor dit specifieke product hebben we dan ook iets grotere rolcontainers laten maken.”

“Bij het transporteren van schepijs is het voorkomen van temperatuurschommelingen essentieel. In onze zoektocht naar een goede oplossing voor deze uitdaging kwamen we bij Imbema terecht.”

Wim van Oort (Inkoop & Logistiek Verhage)

De oplossing; thermohoezen

Schepijs is een gevoelig en kwetsbaar product. Om dit in juiste staat op te halen en af te leveren is het voorkomen van temperatuurschommelingen essentieel. In onze zoektocht naar een goede oplossing voor deze uitdaging kwamen we terecht bij Imbema. Jullie hebben op maat gemaakte thermohoezen, welke wij over onze rolcontainers kunnen bevestigen. Het grootste voordeel is dat hiermee het product is beschermd en ons logistiek proces niet wordt verstoord. We zijn gebonden aan de maatvoering van onze rolcontainers en kunnen dankzij deze op maat gemaakte thermohoezen het schepijs in ons normale leverproces meenemen.

We maken inmiddels een aantal jaar naar volle tevredenheid gebruik van de thermohoezen van Imbema. Onlangs hebben we nog een nieuwe order geplaatst om tegemoet te komen aan de groei van onze organisatie en de toegenomen vraag naar schepijs.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier