Ladingbescherming

ladingzekering en multi-temperatuur transport

Er zijn verschillende manieren om je lading tijdens transport en overslag te beschermen. Deze producten zijn te verdelen over ladingzekering en multi-temperatuur transport.

Ladingzekering

Binnen de productgroep ladingzekering vind je producten waarmee je lading op de juiste manier vast kunt zetten, zodat het niet gaat schuiven of van het voertuig valt.

Temperatuurbescherming

De productgroep temperatuurbescherming bestaat uit thermohoezen en thermowanden. Deze hoezen en wanden beschermen koel, vries en versproducten tijdens het transport tegen hitte en kou. Ze zorgen ervoor dat deze gevoelige producten in de juiste conditie op de eindbestemming aankomen.

Onze specialist ladingbescherming Karel Straatman vertelt je hier graag meer over. Neem contact met hem op voor een passend advies of een offerte.

Welke manieren zijn er om je lading te beschermen?

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Wil je meer informatie over ladingzekering, ladingstangen, temperatuurbescherming, thermohoezen en thermowanden? Of direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze specialist ladingbescherming Karel Straatman. Hij helpt je graag verder!
    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier