Nieuwe productlancering: de Easy Aero dakventilator

krachtige ventilatie door innovatieve push- en pull techniek

Afgelopen Bestelauto Expo demonstreerde Imbema het eerste ontwerp van de Easy Aero dakventilator. Dankzij een innovatieve push- en pulltechniek heeft de Easy Aero een aantoonbaar betere ventilatie dan traditionele modellen. En dit is in de markt niet ongemerkt gebleven: inmiddels gingen er al verschillende voertuigen met een Easy Aero de weg op, en dat terwijl de dakventilator pas eind april officieel de verkoop in gaat!

De Easy Aero is een robuuste, geruisloze dakventilator voorzien van unieke push- en pulltechniek. Deze techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie (70m3 /uur) waardoor er altijd voldoende frisse lucht in de bestelwagen is. Muffe lucht, warmte, gassen of dampen zijn hiermee verleden tijd.

Door de krachtige ventilatie is er geen aparte bodemafvoer meer nodig. Dit is een groot voordeel, omdat er niet meer in de vloer van de bus geboord hoeft te worden. Het scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van de bedrijfswagen.

Imbema beschikt over diverse ventilatoren in het assortiment. Mechanisch, elektrisch, met rooster, zonder rooster, etc. allemaal van A-merk kwaliteit. Wat de Easy Aero uniek maakt? Gertjan van der Veer: “Traditionele modellen hebben één ding gemeen, namelijk een afzuigsysteem via roterende delen. Dat brengt kwetsbaarheden met zich mee, daarom wilden we een alternatief op de markt brengen. Het idee voor de Easy Aero dakventilator was geboren.”

Lees hier het complete interview met Gertjan van der Veer, productontwikkelaar bij Imbema.

Hier lees je alles over de Easy Aero dakventilator: www.easy-aero.com.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier