Nieuw: SBS beveiligde traileroplossing voor hoogwaardige goederen

Om transportcriminaliteit en ladingdiefstal van hoogwaardige goederen tegen te gaan, hebben wij een geavanceerd beveiligingssysteem voor gesloten trailers ontwikkeld. Deze nieuwe, SBS beveiligde trailer oplossing voldoet aan de BAT V1 en V2 security eisen. De hoogste transport beveiligingseisen in de markt!

Ladingdiefstal en transportcriminaliteit zorgden vorig jaar voor meer dan 8,2 miljard euro verlies voor de transportsector. De kosten van verloren uren, reputatieschade en eventuele trauma’s komen daar nog boven op. Met name hoogwaardige goederen, zoals electronica, accijnsgoederen en medicijnen zijn erg diefstal gevoelig. Het beveiligen van dit soort lading is  een grote uitdaging. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een nieuw geavanceerd beveiligingssysteem, waarbij de truck, trailer, lading en de chauffeur optimaal beveiligd zijn. Dit systeem bestaat uit een combinatie van fysieke en elektronische beveiligingsmaatregelen. Met deze nieuwe beveiligingsoplossing van SBS, zetten we een grote stap voorwaarts in de preventie van transport- en ladingdiefstal.

SBS secured trailer solution

Het SBS trailer beveiligingssysteem bestaat uit; geavanceerde trailersloten, een toegangscontrole systeem, inbraak alarmsystemen, GPS-volgapparatuur en snijdetectie in de zijwanden van de trailer. Met behulp van een monitoring portal bewaak en bestuur je de telematica-apparatuur op afstand en ontvang je rapporten en waarschuwingen. Zo ben je altijd op de hoogte waar de chauffeur, truck en trailer zich bevinden en wie er wanneer in de laadruimte is geweest.

Bekijk voor meer informatie de SBS beveiligde traileroplossing.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier