75 jaar Imbema

Realiseer in korte tijd een opbouw met het SSPL Cargotrail grondraam

Onze partner Suer heeft een lichtgewicht stalen grondraam voor open en gesloten carrosserieën ontwikkeld; het SSPL Cargotrail grondraam. Met dit standaard bouwpakket realiseer je als carrosseriebouwer in korte tijd een opbouw. Je krijgt alle onderdelen op maat en just in time aangeleverd. Hierdoor bouw je geen extra voorraden op, wordt er geen materiaal verspild en heb je vooraf een duidelijk inzicht in de opbouwtijd. Met als grootste voordeel een kortere doorlooptijd in de werkplaats, minder kosten en een snellere levering aan je klant.

Lichtgewicht stalen grondraam

Het SSPL Cargotrail grondraam is een innovatief boutbaar onderbouwsysteem geschikt voor voertuigen van 3,5 -12 ton. Het unieke van dit grondraam is het lichte gewicht. Zo is de SSPL zelfs 38% lichter dan het door Suer ontwikkelde SSP3 grondraam en slechts 1% zwaarder dan het aluminium ASP1 grondraam.

Eenvoudig te monteren

Een ander groot voordeel van het SSPL Cargotrailer grondraam is dat het compleet boutbaar is. Dit betekent dat er geen laswerk meer aan te pas komt en je het grondraam volledig met handgereedschap kan monteren. Hierdoor heb je minder ervaren en minder technisch geschoold personeel nodig.

Duurzaam door unieke coating

Alle stalen onderdelen van het grondraam zijn verzinkt of thermisch verzinkt en voorzien van een zink-aluminium-magnesium coating. Deze speciale corrosie bescherming is 10 keer duurzamer dan een conventionele galvanisatie, waardoor het grondraam een lange levensduur heeft.

Snel een complete opbouw

Het SSPL Cargotrailer grondraam is eenvoudig te combineren met een Suer open laadbak of schuifzeil opbouw pakket. Je krijgt alle onderdelen op maat en just in time aangeleverd, waardoor je sneller kunt werken en geen materiaal verspilt. Hierdoor realiseer je in korte tijd en met minder kosten een complete opbouw.

DIN EN 12642 Code XL gecertificeerd

Het SSPL Cargotrailer grondraam is in combinatie met een Suer opbouw verkrijgbaar met een DIN EN 12642 Code XL certificaat voor een laadvermogen tot 8000 kg. Dit betekent dat de opbouw sterk genoeg is om de lading vormsluitend, zonder extra vastzetmiddelen, te vervoeren.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over het SSPL Cargotrail grondraam of andere Suer producten contact op met onze carrosserietechniek specialisten. Zij vertellen je er graag meer over.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier