SBS handleidingen sloten

Om onze SBS mechanische sloten optimaal te kunnen gebruiken heb je verschillende informatie nodig. Op deze pagina hebben wij al deze informatie overzichtelijk geordend en kun je alle leaflets en handleidingen downloaden.

Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden van onze SBS sloten zijn opgenomen in de algemene leveringsvoorwaarden van Imbema Holland B.V..

Registratie en KIWA certificering

Als het slot KIWA gecertificeerd is, wordt tevens een registratiebewijs meegestuurd. Op dit registratiebewijs staat het certificaat nummer van de KIWA. Vul alle gevraagde gegevens aan, inclusief het slot/pasnummer (key card) welke meegeleverd is met het (hang)slot. Stuur dit formulier naar [email protected] voor registratie en bewaar dit formulier goed voor eventuele garantie of het bijbestellen van reserve sleutels. Hiermee kan ook aan de verzekeringsmaatschappij aangetoond worden dat het slot gecertificeerd is.

Meer informatie over KIWA certificering vind je hier.

Reparatie SBS sloten

Vanuit ons servicecenter werken wij continu aan de ontwikkeling en verbetering van onze SBS sloten. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze sloten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat je slot zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Reserve sleutels

Mocht je onverhoopt een sleutel kwijtraken dan kun je een reservesleutel bijbestellen. Stuur hiervoor een aanvraag met de bedrijfsgegevens, klantnummer (dit nummer vind je op de factuur en begint met een C) en een kopie van de sleutelkaart die je bij je aankoop hebt ontvangen naar [email protected]. Let op zonder sleutelkaart kunnen wij geen reservesleutels aanmaken.

Onderhoud mechanische sloten

De SBS mechanische sloten hebben net als je trailer onderhoud nodig. Wil je problemen voorkomen? Zorg dan voor een goede bescherming van je mechanische trailerslot, zodat ze probleemloos blijven werken.

Smeerspray
De simpelste oplossingen om een trailerslot soepel te houden, is het te onderhouden met smeerspray zoals Brunox Turbo Spray®. Deze multifunctionele smeerspray bevat Turboline en heeft een vijfvoudige werking. Het is kruipolie, smeerolie, vochtverdringer, contactspray, reiniging en bescherming in een. Dankzij het handige powerclicksysteem kun je heel gericht spuiten via het buisje of juist breed nevelen voor oppervlaktebescherming.

Beschermkap hangslot
Om je hangslot te beschermen kun je er een rubber beschermkap op zetten. Zo’n beschermkap voorkomt dat er vuil en water in het hangslot komt. De rubber kap is zo ontworpen dat water er wel uit kan, maar vuil er niet in.

Beschermhoes mechanisch slot
Je mechanische sloten bescherm je eenvoudig met een bijpassende hoes. Deze hoes beschermt tegen opspattend vuil en water en de inwerking van zout.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier